|
|
Складові якісного мережевого стріму
|
| Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 18-04-2023 19:11
(18-04-2023 11:14)Serpens писал(а): Потому что ФАКТ - ваши слова про самый лучший стриминговый звук, когда у вас был не Ауралик, а Тик.
Но не надо убеждать всех, что вы нашли грааль.
но в конце стоят Клипши, и для меня лично Тіак, це була проба "пера" . Коли у всьому практично розібрався, зрозумів, стрім може бути основним джерелом звуку. Яким я його і зробив і з ним залишуся.
Ви думаєте що можливо переконати когось у чомусь ?
Кліпш, насамперед їх треба вміти приготувати. Ви думаєте я не слухав нічого крім Кліпш? Але я і надалі залишуся з ними.
Klipsh forever.
Ви впевнені в тому що Ваш звук мені сподобається ? Я не впевнений.
Ще раз Кліпш, це свідомий вибір.
(18-04-2023 19:09)Serpens писал(а): В какой-то момент апгреда системы я стал слышать полученную сигнатуру звука постоянно, и так на протяжении больше года Малося на увазі окрему частку аудіофілів.
А з Вами згідний, що в певний період апгрейду система починає "грати"
В мене, наприклад, стстема практично завершена. Вона мені приносить реальне задоволення, тому залишилось просто кілька "дрібничок"
(18-04-2023 15:25)serapion1984 писал(а): Психолог це той хто закінчив курси по психології. Це не лікар В мене вища медична освіта і вища категорія в медицині. А так як мене цікавлять окремі напрямки в медицині, то на курсах вдосконалення я вивчав основи психології.
Я б міг багато тут написати про кожного, алеж забанять
(Отредактировал 18-04-2023 в 19:21 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
| Сообщения в этой теме |
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 18-04-2023 19:11
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|

|