Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
vadost197
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 07-05-2023 02:12
Так а ты каким боком к стримминга относился если даже на Tidal не можешь подписатся
За кабель не хочу рекламу делать - но кантора состоит из довольно авторитетных инженеров типа gryphon, Nordost!!!
(06-05-2023 01:44)Vasiles писал(а): А скільки преба міняти Мережевих Плеєрів ? 10 -20
Щоб змогти отримувати якість зі стріму, достатньо один класний Мережевий і нормальна стрім секція на якісних компонентах.
Тепер про те що для Вас не годиться для стріму: NETGEAR NIGHTAWK XR1000 AUDIOPHILE ROUTER X AFTERDARK
https://www.adark.co/products/netgear-ni...nt-edition
Стає зрозумілим рівень Вашого "консультанта" в стрімі
Марення про "береги" на Нетгірах про які тут пишуть це тільки у снах. Тому що, тільки самі нові моделі Нетгір здатні працювати на прийом. Звідкіля вони у Вас, можна почути модель Нетгіра і фотку ?
Зрештою, у Вас поки нічого немає. Як буде, тоді і побалакаєм
Ні не помиляєтесь. Водка початковий рівень кабелю , на якому можна почути вплив кабеля на звук. Все що нижче, ні про що. Водка хороший кабель за нормальні гроші, просто цей кабель( зрештою, як і весь квест) по окрасу і по тому що він "задерає верхи" не мій. Для Володі він в сам раз
Інші фантазії окремих учасників, просто не мають ніякого відношення до реальності.
А "Даймон" це що, не квест ? А на вході Роут від провайдера , що там можна почути ? Там звук "померає" не встигнувши "народитися"
Чи це продовження Ваших фантазії про Нетгір, який не підходить до стріму ? Зрештою Ви тут експерт по стріму
Звичайно що так
Так як і Ви Володимире з коакс-кліпшем
Друже мій звукова сцена в добре заглушеному приміщенні формується тільки за рахунок взаємного розташування АС та позиції точки прослуховування щодо цієї пари АС/моніторів. Тобто, цей процес цілком і повністю визначається лише характеристиками випромінювачів, якістю контенту, що відтворюється, і просторовою локалізацією АС/точки прослуховування.
Яке відношення може мати до цього Heimdall, лишаєиься таємницею. Єдине Ви його "не туди пристроїв"
Друже мій, треба лан "ултимативного" рівня, а що у Вас ? "лайно, воно і в африці так називаєиься"
Максим Вам зможе пояснити що до чого
Це Вам приснилось в сні з жахами, чи було "откровєніє"? Чесно тебе сказать - я больше чем уверен что у тебя с ультимативными кабелями звук лайно!!!
Потому что ты глухой и ничего не понимаешь а звуке ,по этому чтобы тебе услышать разницу нужны только ультимативные кабеля!!!
(Отредактировал 07-05-2023 в 02:36 vadost197.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Складові якісного мережевого стріму - vadost197 - 07-05-2023 02:12
|
Пользователи просматривают эту тему: 36 Гость(ей)
|
|