Ремонт / Доработка Электроника 004
Автор Сообщение
Maxi_T Не на форуме
Постоялец

RE: Ремонт / Доработка Электроника 004 / 29-08-2023 12:10
Вітаю всіх! Потрібна допомога.
В мене нещодавно майстер робив ЛІВИЙ мотор - перестав обертатись зовсім. А зараз не працює ПРАВИЙ. Як це сталось: встановив катушки (7"), заправив стрічку, ввімкнув кнопку живлення і для того, щоб трохи перемотати вперед, ввімкнув ПЕРЕМОТКУ ПРАВОРУЧ. Трохи іскріння в районі Блока живлення (лівий роз'єм, якщо дивитись на БЖ зі сторони задньої кришки) і запах гарі. Одразу викнув живлення. Трохи зачекав - слабкий запах гарі розвіявся. Спробував ще раз те саме: після ВКЛ. живлення - все норм, після ВКЛ. перемотки ПРАВОРУЧ або програвання - права катушка не рухається, стрічка подається зліва - петля - автостоп.
Колись в юності паяв і навіть збирав якісь конструкції, але то було давно. Підкажіть, будь ласка, де дивитись, що міняти? Буду вдячний, якщо напишите покроковий алгоритм дій і що де вимірювати. З приборів маю тільки мультиметр цифровий, паяльник, рідний Альбом схем і окуляри Biggrin
Буду вдячен за будь які поради.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Ремонт / Доработка Электроника 004 - Maxi_T - 29-08-2023 12:10

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 26 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS