Кто каким парфюмом пользуется?
Автор Сообщение
Neural Network High End Audio Не на форуме
Постоялец
***

Откуда: Ashford, England, UK
Сообщений: 14
Репутация: 17
RE: Кто каким парфюмом пользуется? / 22-04-2024 11:27
Top 5 men summer perfumes in 2024
1. Acqua di Gio by Giorgio Armani
Acqua di Gio — це вічна класика, яка втілює морську свіжість завдяки суміші бергамоту, неролі та зеленого мандарина. Ідеальний для денного носіння, цей аромат випромінює легку чоловічу витонченість.
2. Dior Sauvage
Dior Sauvage - чарівний аромат, який поєднує в собі пряну свіжість і деревний шлейф. З нотами бергамоту, перцю та амброксану, це ідеальний вибір для літніх вечорів.
3. Bleu de Chanel
Bleu de Chanel — це сучасна класика, яка пропонує освіжаючий спалах цитрусових та деревний відтінок. Цей універсальний аромат ідеально підходить для будь-якого літнього випадку, від повсякденних прогулянок до офіційних заходів.
4. Versace Man Eau Fraiche
Versace Man Eau Fraiche — це яскравий і підбадьорливий аромат з нотами лимону, бергамоту та палісандрового дерева. Легкий і освіжаючий, це ідеальний вибір для спекотних літніх днів.
5. Tom Ford Neroli Portofino
Tom Ford Neroli Portofino передає дух італійської Рів'єри завдяки поєднанню цитрусових олій, квіткових нот і амбрових відтінків. Легкий і освіжаючий, це ідеальний вибір для спекотних літніх днів. Це найкращий літній аромат для чоловіка, який насолоджується життям на повну.
https://laromes.shop/blogs/perfume-tips/...dated-list
Найти все сообщения
 
Цитировать


Сообщения в этой теме
Агар-Нагар - professo - 03-06-2023, 21:10
ДИЛДО-ФОС - professo - 05-06-2023, 22:02
RE: Кто каким парфюмом пользуется? - Neural Network High End Audio - 22-04-2024 11:27

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS