Продам : Blu-ray плеер PIONEER BDP-320
|
Автор |
Сообщение |
moder
Постоялец

|
RE: Продам : Blu-ray плеер PIONEER BDP-320 / 11-04-2011 21:21
(11-04-2011 14:09)Moderator 3 писал(а): якщо про манібек була домовленість наперед,і апарат не вскривався,то думаю moder не правий
якщо покупець звонить через 12 год після оборудки,чому на дзвінки не відповідаєте?
покупець стверджує,що апарат не вскривався,і згоден на експертизу,чому не погоджуєтесь?
ваші дії,продавець moder насторожують,і наводять на нехороші підозри в вашу сторону
можливо варто все ж повернути гроші покупцю?
чи хоча б погодитись на експертизу,щоб підтвердити звинувачення в сторону покупця,що він займається тим,про що ви написали? Хто вам таке скзав  Я наступного дня, після оборудки був у нього вдома, привіз із собою діск ДВД9 з трьома фільмами. Всі три фільма у різних форматах плеер успішно прочитав! Експертизу запропонував я, то як я можу на неї не погоджуватись? Але ж на моїх умовах!
Таким чином, зважаючи на не корректну поведінку(дзвонив мені на роботу, представлявся співробітником компаніі "Інфоком" та вимагав на мене характеристику - терміново, узнавши перед цим у моєї матері що я зараз знаходжусь у іншому місті і в мене не працює телефон, перед цим зафіксував номер мого авто та неправомірно здобув приватну інформацію накшталт мого місця проживання та домашнього телефону) та необгрунтованні звинувачення привселюдно, я вважаю неприйнятним взагалі будь яке подальше спілкування з покупцем. Не подобається девайс нехай продає. Тим більше, що сьогодні йому дзвонила людина яка мала бажання купити цей плеєр, нехай домовляються.
(Отредактировал 11-04-2011 в 21:51 moder.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Продам : Blu-ray плеер PIONEER BDP-320 - moder - 11-04-2011 21:21
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|