magery
Постоялец
|
Re: 100% безшумний комп'ютер за малі гроші / 23-11-2007 13:01
(22-11-2007 17:20)AndreyZ.S. link писал(а):а во время проигрывания трека отправлять винт в \"спячку\" З таким підходом ви вб"єте вінт за паро місяців. Як відомо основний знос для домашнього користувача - це сам запуск.
(22-11-2007 21:26)k417 link писал(а):Имхо отстой. Если как офисный я бы присмотрел решения VIA.
Кладовка :`( Ну ты садист - сам залезь туда и посиди - на долго хватит. За час если это не ВИА все станет колом Запомни повышенный тепловой режим все уБЁт хутко. Дорогой и крутой БП даст меньше тепла и грохота, чем дешевенькый... Внешний СД ИМХО не получится... отстой и быстро издохнЭ. Ну а наводки по маме для питалова СД будут - мама не горюй.
Короче, чуйка говорит - Нэ треба, мне твое нынешнее творение больше подобаеться. Комп не офісний. Я програміст, і вимоги в мене до компа відповідні
Це не ВІА, вже як два дні без виключення працює і все ок. Температуру правда не заміряв, цим ще займусь. Зміню блок живлення та корпус, доставлю ще 1 куллер і продумаю рух повітря в корпусі.
Зовнішній СД підключити абсолютно реально, через IEEE 1394, стандартом передбачена довжина до 100 футів.
Тому не все так погано як вам здається, швидше навіть навпаки
Usher Audio V-602 + Vincent SV-129 + Cambridge Audio Azur 640C V2.0 + Foobar2000<br /><br />«Unum habemus os et duas aures, ut minus dicamus et plus audiamus»
|
|
|
|