Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 30-11-2007 00:11
(29-11-2007 23:04)Alexka link писал(а):То были Эмеральды. Может и правда хорошие. Я пам`ятаю тільки Еміральди. Хвалив їх Vіtos. А от "шоб і рок грало" - нерадив. Я й припинив ними цікавитись...
А "схема" таки дійсно повторюється. Я сьогодні теж згадував про гілку Еміральдів, як на ній "відчайдушно махалися" Vіtos і Макс Штирлиц. Навіть пів-дня наспівував пісеньку тих часів: "А я всьо чащє замєчаю, как будта ТЄБЯ кто-та, пад-мє-ніл!"...
(29-11-2007 23:01)RVMRVM link писал(а):Возможно, USHER, совсем неплохие (даже прекрасные) УХИ, может действительно, всем, кто может, один раз собраться, послушать и положить КОНЕЦ всем этим дилеро-ненавязчивым предложениям (ничего личного и неличного не имею против \"глубоко уважаемого товарища Витоса\"). Ото і я, одного разу зібрався, пішов послухав і поклав КРАЙ "вибиранням-перебиранням", та й захотілось "уже шото рішать"
Але! Послухав я модель одну, а очікую на іншу. Інтрига зберігається!
Тому "в ім`я істини", як дасть Бог привезуть моє замовлення, готовий винести на "судилище зацікавленої громадськості" у пристойному приміщенні. Тільки можливо це місяців через два! Отака біда...
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Акустика USHER - IZ SELA - 30-11-2007 00:11
|
Пользователи просматривают эту тему: 22 Гость(ей)
|
|