Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
IZ SELA
Ветеран

|
Re: Акустика USHER / 30-11-2007 04:42
Не дадуть лягти поспать...
Уже 19-та сторінка "Акустики Ашер" і покажіть мені хоч одну людину яка б сказала, щось на кшталт:
"Послухав Ашер......., "тоді-то й тоді-то", "там-то й там-то", з "тим то й тимто" "тето й тейто" і скажу вам, шановні, ТАКЕ ВОНО ЛАЙНО!!! такоїто консистенції, такогото кольору, такоїто температури і вологості, да так конкретно смердить, що за ті гроші, що за нього просять, однозначно краще купити вже........................." і т.д. і т.п.
ДЕ??!!! Знайдіть мені, будь ласка. Дуже хочу! Можна шукати не тільки тут. На всьому форумі, навіть на інших. Мені, як потенційному покупцю, була б цікавою саме ця альтернативна думка. Де ПРАКТИЧНІ протиріччя??
...Здалися мені симпатичним думки тих хто слухає, чи чув, ашер... Максимум що вдалося: не дома, але зі своїм "залізом", і не та модель... Але сподобалось!!!!!!!
...Мене вражає, чому саме з приводу ашер найбільше негативних підозр? Може ми звикли до того, що коли прямо відверто говорять і не "мутять" значить це обов`язково гарно брешуть!
...Це все Vitos "портить" бренд. Якби не він, не було б у ашера таких "неприємностей", ніхто б його не "ображав", (бо й не знав би!). Бо Vitosу тут ліплять образ - "злосного маркетолога", "підступного торгаша", "впаріватєля фігні", може ще й "100%кидало"? ...Друге питання: У кого які неприємності були у "консультативно-торгівельних" відносинах із Віталієм?? (Хоч я ашер і не у нього купуватиму (так склалось), всеодно цікаво!!)
(Отредактировал 30-11-2007 в 04:57 IZ SELA.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Акустика USHER - IZ SELA - 30-11-2007 04:42
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|