Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
IZ SELA
Ветеран

|
Re: Акустика USHER / 23-12-2007 04:38
(23-12-2007 00:55)Huboy link писал(а):Володя, ну как прогрелись колонки? 
Если удалось нормально послушать- напиши, интересно же. Паша, обов`язково напишу! Ти ж бачиш - "язик у мене без кісток" 
Толком послухати ще не вдалось. Так, збираючись, то с кухні, то з ванни, то мимо пробігаючи прослухали з дружиною диск "ВВ", "Файно". Дійсно звучить файно - обом сподобалось! А от "Дахабраха" не заводить "етно-бубнами, перкусією".  Невистачає акценту в ударі, швидкості і легкості. При повнооб`ємній глибині, бас видався якимось вайлувато-важкувато-лінивуватим. Може це через "непрогрітість" - я в цьому не шарю.  Хоча Аccept, Menowar, Therion, Lacrimosa, Korpiklani звучать цікаво, особливо не дуже екстра-швидкісні композиції. Середина, особливо вокал, мене причарували з першого звуку! Дуже цікава мені сценічна картинка як після МА В2, так і після дрогої Фокал-Електри 905! Але це все ще сируваті, перші враження. Може в них присутня "передноворічна ейфорія"? 
А взагалі-то, Паша, коли їх буду продавати, при бажанні, можна влаштувати прослуховування в "конторських умовах". З шефом сподіваюсь домовитись і приїзжай зі своїми дисками! (Правда компоненти - Технікс+Хармн)...
Так! Всім Доброї ночі - пора спати!
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Акустика USHER - IZ SELA - 23-12-2007 04:38
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|

|