Щира Українська Музіка
Автор Сообщение
IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Щира Українська Музіка / 26-12-2007 00:06
Таку гілляку оце тут відбрунькував, але не знаю на скільки вона здатна розростися.
Причина проста - в розділі "Музыка" майже ні одна з тем не є для мене близькою по змісту, хоча близкість по духу у багатьох дописувачів відчуваю! Може ж, хтось із тутешніх дописувачів пошановує таки хоч щось із творчості самої співочої в світі нації? Улыбка Сам я відсотків на 90-95 переймаюсь сучасною українською музикою. Цікавлюся новими CD, відфільтровую на свій смак непотріб і складаю для себе "тематичні" збірки, щоб альбомні не так приїдалися. Улыбка Зрозуміло, що й "залізяччя" з "дровеняками" стягую додому для того, щоб як омога емоційніше відтворити своїх "улюбленців". Тому цікаво і приємно було б надибати тут ще когось, хто б поділився інформацією, враженнями, міркуваннями за даною темою.

"Інколи, коли ніч запалює свої маячки,
У серці відчуваю тривожний тиск.
Тоді так хочуться бігти до самого горизонту.
Бігти запрокинувши голову та кричати:
"Брати! Я знаю що ви є! Я кличу вас,
відгукнітся!"
(Олег Скрипка - 03"Білі плями" / "Музіка"(1997) / "Воплі Відоплясова"

"Музика повинна бути щирою.
Для мене це, напевне, найголовніша характеристика.
Писати нещиру музику - це обдурювати слухача.
А ще - гарна українська музика має якусь таку внутрішню енергетику, яка зрозуміла лише українцям. Який народ пише - для того народу музика ближча.
Люблю Піккакдійську терцію. А дивитись як вони вживу виступають - це неймовірне щастя! Цепляє аж до сліз. Як іноді живий джаз. Дихання захоплює!"
Це magery якось таке тут писав...
(Отредактировал 15-06-2015 в 14:15 #1.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Alex_Noise , pleven , yarema , homs , Зёзя , magazilla , Biltser

Сообщения в этой теме
Щира Українська Музіка - IZ SELA - 26-12-2007 00:06

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS