Щира Українська Музіка
|
Автор |
Сообщение |
IhorP
Ветеран
|
Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 26-12-2007 21:41
(26-12-2007 20:39)Михайло link писал(а):а вот вопрос у меня... Украинская музыка - она обязательно украиноязычная?
я как то несколько лет назад в ящике увидел нескольких \"диячей\" украинской музыки, обсуждавших, что в Украине кроме них музыки не было, андеграунд мля.... Украиноговорящие, кстати (ничего против не имею, но историю знать нужно, особенно если на место в ней претендуешь
Я что то и не понял... А Коллежский Асессор? А Раббота Хо? А Иванов Даун? Эти ребята вошли в историю мировой музыки, никто не заметил этого? А Тихий Уголок? А Захар Май? А Разные Люди? А Саныч Волгин - настоящий и один из лучших блюзменов среди ныне живущих? Ну це тіпа як французька музика але яку співають алжирці по арабськи геттах - вона то
французька по всіх основних показниках (по документах якшо є, географічно етс)
крім декількох
Або Ванесса Параді - мені вона ніразу не французька хоча і часом франкомовна через раз.
Або Чиж і Ко - навіть не рускій .... Незважаючи на російськомовність. IMHO однако...
А про діячів - не чув ніразу за те що до укр музики небуло нічого (хоча щиро віру шо і
таких найдецця кругом) Навпаки стараємося шукати українське навіть в тих в кого його мало
типу Бортнянського і Чайковського.
Но зато чув нераз нашого супер-міністра культури тіпа України р. табачніка
який вважає укр культуру економічно не вигідною Пачом кіло кулітури - три піісять
Дайті двє ;-)
Måske
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|