Шановний Кулібін, а чи могли б ви навести трошки більш переконливі аргументи, ніж "Трансформатор как норовистая лошадь". Почніть із цитат цих "провідних аудіоінженерів світу" із вказанням першоджерел. Наведіть результати власних вимірювань із детальним описом досліджуваних пристроїв, методик вимірювання і переліком лабораторного обладнання. Вибачайте, аудиторія даного форуму складається не тільки з колгоспників і сільськогосподарські аналогії тут не в ціні.
На ваше прохання, мій аргумент: маю преамп з трансформаторним виходом і він звучить добре. Площу прямокутників і трикутників не вимірював. Для передачі такого роду сигналів користуюся іншим обладнанням.
P.S. До речі, ще щодо аргументів. Знайшов в себе результати тесту мого передпідсилювача на RMAA. Кращої звукової карти на той час не знайшлося, то ж тест зроблено на вбудованому аудіо ноутбука. Результати можете бачити нижче. Як на мене, нічого особливо поганого там немає, плюс, треба врахувати шуми і спотворення самого аудіоінтерфейсу.
Сам передпідсилювач - це одноламповий однотакт, лампа 6ж43п, в катоді 130Ом+2000мкФ (зміщення 2,7В), В+ 250В, трансформатор 25:1, сигнал знімається з потенціометра на сітку, на живлення CLC фільтр.
Наведіть хоча б такі результати власних вимірювань.