Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
Vitos
Ветеран

|
Re: Акустика USHER / 14-01-2008 13:58
dateline= писал(а):Філіпс і Ашер, ну і Берендсен між ними, дуже мені по душі щодо хорової музики. Квітка Цісик, до речі теж на ура!
О! У тебя есть Цисик на СД? А я же тут спрашивал недавно у всех, никто ни сном ни духом о ней. Делись!
dateline= писал(а):Хотілося б відмітити такий момент. Дякуючи тут відомому пану Huboy, я мав можливість прослухати два Philips 304 mk2. Так по звучанню вони дещо різні. Мене заінтригував той, що виявився більш басистішим, об`ємнішим, з меншим напором високих. Хоча Паша, охаректеризував його як \"дещо глухіший\". Кімната в мене дуже дзвінка, от і захотілося менше \"лязготіння\" Вч, а може це вже просто \"лі-та на зи-му по-вер-ну-у-ли\".
Взагалі-то більше мене \"пре\" від драйвової музики
Филипсы таки глуховаты, это есть, но играют музыку цельно и приятно. Тебе, наверное, лучше подошло бы что-то вроде старой Микромеги Стейдж. Она универсальнее - с драйвовой музыкой сравлялась, прозрачнее звучала, музыкально.
dateline= писал(а):А \"Референсные мониторы\" це як? Я так гадаю щось \"Високо-точне,-правильне,-еталонне\"?
Это просто линк на статью тут кто-то приводил, там был такой дифирамбоз нескромный.
(моб). 8-044-3610012, 8-068-1990004, Виталий
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Акустика USHER - Vitos - 14-01-2008 13:58
|
Пользователи просматривают эту тему:
|