Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
IZ SELA
Ветеран

|
Re: Акустика USHER / 25-01-2008 20:05
(25-01-2008 10:27)Vitos link писал(а):Може чим менша гучність, тим менше \"підспівують\" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!.. Елки-палки. У тебя совсем голая комната? Сделай что-то с помещением, иначе новые колонки утонут в его проблемах. Тканевой декор, пробковый, полки, цветы, да что угодно для борьбы с лишней реверберацией.
[/quote]
(25-01-2008 13:34)Санёк link писал(а):У меня аналогичная проблема была.
Обставите комнату, запоют шо не узнаете (в хорошем смысле). Дякую за корисні практичні поради! Я ще на попередній акустиці відчув відчутну різницю, коли переніс їх в контору, а ваші авторитетні думки зміцнили мої оптимістичні підозри! 
Але практично на даний час це здійснити, мабуть, не можливо. Довгих десять років я повільно і впевнено рухався в зворотному напрямку, тобто вивозили з жінкою на село все те, що за десять років перед цим, натягала туди моя "мама-Плюшкіністка"!  Повикидали пилозбираючі ковдри. Бо так хочеться простору, об`єму і мінімалізму, та й дитині десь же траба на машині розігнаться!
Чи може отой "Тканевой декор, пробковый", але так щоб без зайвих предметів, вирішить проблему? Чи мо який пінопласт під шпалери? А на ламінат перед колонками, ліжника з овечої шерсті кидатиму...
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Акустика USHER - IZ SELA - 25-01-2008 20:05
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|