(30-01-2008 04:11)IZ SELA link писал(а):[quote author=Скользящий link=topic=4119.msg82220#msg82220 date=1201604828]
А ваш с Мишей конфликт, наверное, нужно перенести в приватную форму... Так будет лучше, для вас обоих... 
Для них то може й краще, а про мене Ви подумали??

Да якби не цей конфлікт, моя б "любов" до Ашерочок не булаб сповнена такої "полум`яної пристрасті"! І тут безсумнівна заслуга щирості пана Михайла! І якби не позитивні відгуки "ашерістів" Snarka і Vitosa, може б я й не "перечепився" об 304мк2філіпс (окрема подяка Huboy)! А які, для всіх нас, небачено глибинні грані "меломанських" душ, відкривають загострення "розборок місцевих авторитетів"! Кожен із форумчан, для себе вже, мабуть, давно визначився у своєму ставленні і до одного, і до другого. Тому продовження конфліктів нецікаво вже нікому. Та й не змінить думки самих конфліктуючих одне про одного. А "здоров`ячка" таки трохи забере.

Тому є побажання: хай ніхто із воюючих сторін не починає першим повертатися до "болючої теми". А то "цапаються" як оті ото "кацапи" - якось уже геть по дурному!

Краще б незабувли про "тяжкий тягар" відповідальності за тих, кого приручили! Бачте вже до чого дожилися - маємо свій муніціпальний каральний орган - садісточка на конюшні з батогами...
[/quote]
Ваши, дорогой IZ SELA, весьма и весьма поверхностные суждения очень далеки от истинного положения дел, увы...