Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 09-02-2008 23:49
Днів три небуло коли заглянуть "в інтернет", а тим часом на улюбленій гілляці отакі файні новини!
(09-02-2008 20:01)Lom link писал(а):IZ SELA. Раджу порівняти полочний USHER з Dynaudio BM 15P. Сам не слухав, але кажуть – достойний конкурент. Дякую за "пораду-інформацію"! Та "безсніжність лютого" і наближення березня зігнало "труженіка сєла" із теплої печі на активну підготовку до весняно-польових робіт. Щось нема коли й дома музику толком послухати. А оце ж, з дня на день очікую вже саме на USHER. Нехай подовше погрію-розслухаю одне, (пройде ейфорія від обновки, вгамуються враження), а після "осіннього збору врожаю", як подовшають вечори, побільшає часу, піду шукати для порівняння Dynaudio BM 15P. ...Якось я вже, навіть, попередньо домовлявся про прослуховування Focal-JMLab Electra 1007 Be та Focal-JMLab Micro Utopia Beryllium, та так "насолила" мені моя бувша електра, що я "обламався". Мабуть таки, не даремно, бо "ярко, нема низьких, мало натурально, занадто дорого" - це їх "породистая родословная" Може й Focal-JMLab Micro Utopia Beryllium "Потрясающе - возможно, лучшие в мире полочние колонки" як пише всіма нами шанований журнал, але при тій ціні я краще розглядав би берилієвий напольник USHER 8571 mk II. (...це мене вже понесло )
(09-02-2008 19:53)Lom link писал(а):Так описувати USHER, як це зробили вищезгадані автори я навіть не буду й пробувати. І не треба! ...так як вищезгадані автори. "Заради правди" пишіть прямо - як є! Раз читали - то тепер пишіть. А то USHER "найописяніша" тут акустика, правда, з дебільшого, тими хто її й нечув
(09-02-2008 19:53)Lom link писал(а):Тим паче, що не відношу себе до категорій спеціалістів, або навіть кваліфікованих любителів. І я себе ніграма не відношу. А таки "патякаю" отут час від часу, ще й сподіваюсь що "точка зору ще одного" піде на користь "сукупній об`єктивності"!
На завершення, шановний Lom, щиросердечно вітаю Вас з покупкою! Нехай радує!
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Акустика USHER - IZ SELA - 09-02-2008 23:49
|
Пользователи просматривают эту тему: 23 Гость(ей)
|
|