Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 14-02-2008 02:51
(13-02-2008 16:32)Sergey link писал(а):шо, be-718 получили на руки?! поздравляю ...ох і важкі ж вони "на руки"... як обняв того довгожданного (три місяці і один день з моменту замовлення) ящика з "тайванєчками"...аби не "підробляв вантажником" то може й упустив би... Так що тендітна Tiny Dancer зовсім не "пустишка". Більш як по 17кг приємно взяти в руки - одразу відчуваєш "кров з молоком"
...І чого мені так любо-мило на душі??. : Ще не від однієї "аудіо-покупки" так не було... Правда як летів на родощах додому, довелося рідній міліції "Лесю на дорогу покласти"... Ну а як їм інакше порядок на дорогах наводити?
(13-02-2008 16:32)Snark link писал(а):поздравляю!
:-)
тепеь начнутся муки прогрева
...поки ввечері "відпрацював" на роботі згаяний по обіді час, да понаклеював "Крихітним танцівницям" силіконові "підковки" то увімкнути вдалося аж о десятій вечора... Хай це навіть смішно, але "мандраж" охопив мене перед натисканням "пускової кнопки": "А шо як "лохонувся" - до покупки ж мені їх прослухать так і невдалось, як я не старався. Перед цим я прослухав трек "любого "ВВ" на V-601, а потім тіж самі "чудові звуки" вперше почув у виконанні "холодних" Ве-718... Перші секунди: "головне - обидві робочі" ...Одним треком, ясне діло, діло не обмежилось. На половині альбому "Файно" ледве зупинився щоб і інше встигнуть "розпробувать", та час наближався пізній, гучність все менша й менша, о 12-й "совість остаточно заїла", хоч і майже "пошепки" слухав...
...Шановний Snark, бачу, "муки прогріва" (як із V-601) тут мені не грозять. Це, мабуть, дякуючи моєму скромнющому досвіду прослуховування. Я ж, взагаліто, дорожчих полочників ніж ці, майже і не слухав (ну хіба що Дінаудіо за 3к.у.о)...
Sergey та Snark, дуже мені приємно, що я не на самоті радію своїй обновці! Дякую вам, що ділилися своїм "досвідом по ашерах" (тут просто неможливо незгадати ще й Vitosа), бо це додавало мені впевненості у правильності власного вибору.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Акустика USHER - IZ SELA - 14-02-2008 02:51
|
Пользователи просматривают эту тему: 23 Гость(ей)
|
|