(25-10-2011 17:09)gun jack писал(а): Для початку попробуйте організувати нормальне джерело звуку . Не підключайте ресівер по цифрі а попробуйте по аналогу ( може в когось з друзів є СД дека любого рівня не обовязково хай енд . Реквізуйте її на 1-2 дні послухайте звук повинен стати на багато кращим в порівнняні до онкіовського цапу ) . Акустику доробляти я б вам не радив бо її потім буде важко продати тому краще іти шляхом купив-поюзав(підзбирав грошенят)-продав-next level . Попробуйте з розстановкою побавтесь . Кабелі також купіть не радіоринковські а хочаб аудіоквест якйсь для початку . Він також може трохи зняти надмірну різкість у ВЧ діапазоні . Маю на увазі акустичний . Я думаю шо проблема не стільки в АС скільки в ресівері . В мене тоже джамо правда 606 поміняв вже 4 ресівера покишо сижу на харман кардоні . І з кожним наступним АС грали краще . Піонер-маранц-онкіо-харман кардон . Абгрейднете ресівер і зможете перебути деякий час на цих АС а абгрейднете АС і на такому ресівері інші АС будуть не набагато кращими .
Дякую за пораду щодо джерела , але в будь-якому разі поки що це буде однозначно ПК.
Щодо зміни підсилення то я планував Онкіо 308 змінити на щось біль кіношне та с преаутами, для цих цілей ідеально підходить Yamaha 1067 (з ібея можна привезти б/у за 450 доларів), а згодом і докупити інтегральний підсилювач та з'єднати про преаутам.
Але не знаю зі зміни чого почати, акустики чи джерела, чи підсилення.......