Я не мав на увазі слухати з СД . Я хотів шо б ви послухали чи сильно зміниться звук в кращу сторону . Якшо не сильно міняється то тоді ресівер не може видати більше чим видає зараз . А якшо б звук змінився то тоді однозначно думайте про норм джерело ( ЦАП , Звукова ) . В любому випадку якшо плануєте брати ямаху такого рівня то тоді однозначно тре буде думати про джерело . Доречі про кліпш Ф1 я їх недавно мав можливість порівняти з B&W 309 . Так от кліпш взули Бивні шо пити дати . На 1 канал були підключені бивні а на 2-й кліпші так от бивні грали музику але тих деталей які були на кліпші (особливо післязвуки ) не було в поміні, короче фільтрували трек я аж розчарувався в бивнях після того, але шо кліпш Ф1 шо бивні 309 це лов енд тому це ні про шо не говорить .
Починайте зі зміни підсилювача . Джерело трохи почекає . А чому ви так категорично про СД . Я слухав до недавна сд на СД деці соні за 200 грн і звук мене влаштовував зараз слухаю через цап ( правда до транспорту поки не доробився тому в ролі транспорту ДВД ) але і СД дека досить і досить нічого . Доречі соні якраз для року і купити можна в районі 300-400 грн . Качаєш флак пишеш на СД р і це не до порівняння з компютером . Цап зрівнює шанси але цап від 200 уо і вище . Я так зрозумів шо я потроху потроху скоро до вінілу доберусь =)))
А і ще одне зачим вам така ямаха і підсилювач можете залишити цей онкіо для кіно а зразу купити підсилювач для стерео . Наприклад за тих 450 уе харман кардон 970/980 або 665 VXI .