(27-10-2011 16:35)gun jack писал(а): Я свою думку вам вже казав . Ше хочу добавити від себе . Трохи погано шо ви зразу з каші в слівки . Дуже корисно йти цим шляхом поступово . Тоді у вас формується своя думка про звук а шо саме головне своє вподобання . Крім ямахи ше онкіо досить не погані але вони мякші за ямаху , над тоже нормальна фірма тобто якби ви чули пару виробників то орієнтувались приблизно в кого який звук . Хоча ямаха хороша тим шо вона універсальна вона не за жостка і не замяка тому вам її і радив а якби ви були прихильником онкіо то сказали б нє ямаха за жостка як на мене (тобто самі підсказали форумчанам в якому напрямку вам радити ) . А акустику яку ви надумали ? І скікльки ви плануєте за неї виложити . ( просто як на мене навіть кліпш Ф1 трохи за дешеві для даного ресівера . Просто я вважаю шо Ф1 не повністю розкриють потенціал ямахи хоча самі по собі не є поганими колонками я їх чув також на ямасі 567 правда мені сподобалось )
Пока на акустику не готов выкладыватся если буду покупать ресивер. Средств хватит только на что-то одно, для этого в принципе и была тема чтобы разобратся с чего начать изменения, с усиления,акустики или источника.