Генератор волн Шумана
|
Автор |
Сообщение |
TarasBoolba
Ветеран

|
RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 11:08
(28-10-2011 10:39)Шляхов Илья писал(а): (28-10-2011 10:18)TarasBoolba писал(а): в дитинстві робив експерименти з подібною штукою тільки на ІФК-120 були і негативні відгуки людям робилось зле, доречі такі штуки можуть викликати навіть епілептичні напади і загострення інших болячок, воно вам треба? не мучте свою голову , нівіщо взагалі мучити свій мозок?! мало навантажень і стресів? Друже, прочитай, будь ласка, мої пости #25,29. Цілком та повністю з тобою згоден. А дитячі експерименти у нас з тобою однакові.
З повагою. Друже я їх читав. ми сходимось в поглядах. Однак ти пропонуеш всеж експеріменти.. я це прокоментував. Доречі подібна штукенція використовуеться при процедурі зняття енцефалограми, от шо буде, треба питати в лікарів які ті процедури роблять, вони бачать реальну картину реакції мозку на цей подразник. можна навіть домовитись за певну винагороду зробити серію експериментів  але мозок людини це унікальний орган по своїй будові і ваші експерименти тільки певною мірою можна узагальнювати. О придумав: мозок можна порівняти з величезною пліскою яка прошиваеться на протязі життя.. десь так..
Взаемно.
погодь жена в интернете ктото не прав :)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Генератор волн Шумана - TarasBoolba - 28-10-2011 11:08
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|