Апокалипсис неизбежен ...
Автор Сообщение
alexblack Не на форуме
Ветеран

RE: Апокалипсис неизбежен ... / 31-10-2011 14:58
Купляв купляю і буду купляти.В мого продавця місяць тому під мене було зарезервовано 250 дисків.Вже 600.Зате потім їх ніде небуде,а в мене ціла купаTongue0011Tongue0011Tongue0011.І плеєрок я ще один прикупив і портативний теж маю SANYO.Для мене важлива культура прослуховування,скільки разів не брався слухати лузлесс з компа,жодного разу недослуховував альбом до кінця.То якісь пісні які менш подобаються повикидаю,то зборнік починаю ліпити...а при такому підході втрачається цілісність сприйняття концепції альбому.То що апокаліпсіс нєізбєжен то я не спорю,хай собі буде.Тільки мене і таких як я той апокаліпсіс поцілує тісно в:ass:.

My top 10 DeathMetal band1.Behemoth 2.Azarath 3.Nile 4.Fleshgod Apocalypse 5.Malevolent Creation 6.Sinister 7.Recueil Morbide 8.Massacra 9.Luciferion 10.Akercocke.
My top 10 BlackMetal band1.Anaal Nathrakh 2.Stefan Kozak 3.Vladimir Cochet 4.Arckanum 5.Sanguis 6.Dark Funeral 7.Immortal. 8.Marduk 9.Mutiilation 10.Satanic Warmaster
Найти все сообщения

Выразили согласие: Roma47 , voronigh , Андреич , doom , Alex_Noise , thunder , iLMe57 , slava.sokolov , dron1986

Сообщения в этой теме
RE: Апокалипсис неизбежен ... - alexblack - 31-10-2011 14:58

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS