Выбор стерео системы новичком
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор стерео системы новичком / 02-11-2011 17:40
Був ресівер у вашому бютжеті але вже немає . Стіки порад і невідомо шо робити і з чого починати . Я вважаю шо для теліка і не потрібні нюанси і післяхвуки оскільки живих інструментів в ньому немає . І новини в теліку без гітар і тарілок . Тому любий ресівер ( з оптикою ) не думав шо таке колись скажу но може бути навіть ПІ-пі-піонер короче + акустику любу по бютжету . Візьміть шось на подобі свенів . СД плеєр вам не потрібен бо в такому бютжеті музики не має . Але якшо купите собі медіаплеєр то і МП3 зможете послухати на вихідних .

З телевізора з оптики на ресівер і все . З медіаплеєра тоже по оптиці або коаксіалу на ресівер . І все щастя у вас дома . А цап і тому подібне навіть СД програвач нажаль в такому бютжеті вам не по кишені !!!!
Нормальний вінтаж коштує дорожче чим нове . Врядче ви шось найдете . А от якшо візьмете гепаючі гроби то шей фільми зможете дивитись з Спецефектом =)
Нє цілком може бути шо я неправий можна купити полочники за 1000 грн . Ось навіть з того шо памятаю це шервуд шо продаються зараз . доречі я їх чув досить нічого такі + підсилювач 80-х років або стереоресівер типу реалістік і тд . Але народ така техніка не витримає озвучувати телевізор по 6-7 годин кожного дня ІМХО . Зато музику вона буде відтворювати набагато краще за свени які я радив вище .
(Отредактировал 02-11-2011 в 17:49 gun jack.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Выбор стерео системы новичком - gun jack - 02-11-2011 17:40

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS