Progressive Rock
|
Автор |
Сообщение |
alex-rael
Ветеран

|
RE: Art-rock, Sympho-prog, Neo-prog, Psychedelical-cosmic prog / 09-11-2011 22:36
(09-11-2011 22:28)Romm писал(а): Хто вже встиг послухати новий альбом Glass Hammer? Я знайомство з цим гуртом почав саме з цього альбому. Музика дійсно гідна, але як на мене плагіат присутній в непристойній кількості. Які враження, коллеги?
Скажу за себе. Це вже другий такий альбом. Як фанат класичного Yes можу тільки порадуватись такій події - мені ліпшого й не треба. А плагіат чи повторення - залишимо це критикам та журналістам. На початку 80-х так само писали й про Marillion, типа плагіат під Genesis.
P.S. Рома, решта альбомів в них з іншим вокалом та стилістикою, але теж (як на мене) - вища ліга сімфо-прогу.
(09-11-2011 22:31)parsrecar писал(а): Вот нашель на Caerllysi-
Alan Reed (ex Abel Ganz, ex Pallas ) выпустил EPшку Dancing With Ghosts (Release Date : 2011)
пять песен даже написал 1. Sanctuary 2. Who's to Blame? 3. Kean on the Job 4. Teardrops in the Rain 5. Begin Again
а на полный альбом наверное силенок не хватило
никто не находил их в сети? уж очень мне нравится его вокал.
Ні, ще не чув. Шкода, що його поперли з Pallas (то була ЙОГО група). До сих піp із задоволенням передивляюсь ДВД The Blinding Darkness.
(Отредактировал 10-11-2011 в 12:13 alex-rael.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Art-rock, Sympho-prog, Neo-prog, Psychedelical-cosmic prog - alex-rael - 09-11-2011 22:36
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|