Я знаю що скажуть пошук. Знаю що отримаю попередження. Але все ж таки напишу. Хочу всі питання викласти тут. Я думаю в більшості початківців такі питання є.
1. Платівки. В мене є платівки які більше року не прослуховувались. Що з ними зробити перед прослуховуванням ? Протерти, помити, замінити упаковки (на які? які існують? Яка різниця ?). Я питаю про домашні умови. І коли грошей на мийні апарати не має.
2. Програвачі. Якийсь догляд потрібен за ними спіцефічний ? Потрібно протирати диск чимось ? Яка різниця між дешевими та дорогими програвачами?
3. Голка. Як часто міняти її ? Які краще брати ? В будь який програвач можна вставити будь яку голку ? А як замінювати ? Коли взнаєш що потрібно міняти голку ? Як за нею доглядати?
4. Картридж (голова). Це відноситься до вінілу ? що це таке ? Що воно робить і як його доглядати?
5. З чого порадите починати. Якийсь план дій. Щоб ви зробили. якби починали все з початку, але мали б свій досвід.
Буду вдячний за нормальні відповіді. А не пошукай в інеті і тому подібне. Я вирішив спитати в людей які розуміються на цьому. А вас тут багато.