Вініл. Питання від початківця
Автор Сообщение
PhantomBoS Не на форуме
Ветеран

RE: Вініл. Питання від початківця / 12-11-2011 18:42
Ну в мене "Ария-102" усилок Pioneer SA-7300 (якщо відремонтую). Колоночки від музикалки (ТСМ). Декілька платівок мелодії та зарубіжки. Ось мій початок. Думав люди просто дадуть відповідь на мої питання. Так сказати як чайнику. Грошей в мене мало. Але хочу показати дітям, що таке вініл. Казки включити. Бо в дитинстві (мені 26) я з захватом слухав вініл. І хочу дітей привчити до цього. Такі питання для того щоб вберегти себе від великих витрат. Наприклад в мене є 3 платівки з казками українською мовою. Для мене це найбільший скарб. Тому і питаю як їх зберегти. А тут почався такий "базар". Якось і шкода і соромно. Якби знав то просто поліз шукати мертвих статей в інеті.
(12-11-2011 18:42)Valery_Dnepr писал(а):  
(12-11-2011 16:56)accept1975 писал(а):  3. До кожної голови є відповідна інструкція про термін (кількість годин) її експлуатації. Коли цей час вичерпався головку треба замінити.

4. Катридж не відноситься до вінілу. На ньому кріпиться голова. Замінювати можна тільки голову без катріджу, тоді ціна наполовину дешевша.

5. Думаю с такими умными ответами человеку который что-то хочет узнать о проигрывателе или о виниле у ветеранов этого форума делать здесь нечего.
3. Вашими же словами "Вы ОТВЕТИЛИ полную ЧУШь!" потому что это зависит не столько от ресурса иглы картриджа Biggrin , сколько от состояния пластинок. И в ММ-картридже таки менять нужно вставку с иглой, а не картридж. Улыбка

4. Вашими же словами "Вы ОТВЕТИЛИ полную ЧУШь!", потому что виниловый проигрыватель - это не магнитофон, у которого действительно головки используются, а виниловый проигрыватель, у которого для снятия звука таки используется картридж - ММ со съёмной иглой, либо МС, с, как правило, несъёмной иглой.

5. А я думаю, что с такими ответами, как Ваши, Вам лучше помолчать и самому послушать что ответят знатоки винила. Я себя к таковым не отношу, и предпочитаю от дачи неправильных ответов воздерживаться. Чего и Вам желаю.
Тут стільки не зрозумілих слів. Але "знатоки" не спішать ділитись Sad
(Отредактировал 12-11-2011 в 18:45 PhantomBoS.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: accept1975

Сообщения в этой теме
RE: Вініл. Питання від початківця - PhantomBoS - 12-11-2011 18:42

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS