(25-11-2011 13:19)oreefer писал(а): Musical Fidelity V-DAC не хотите? Покупался за 310$,с учётом легчайшего износа может быть продан и за 250$, так как комп и медиаплеер заиграли прекрасно и через HDMI напрямую на ресивер. Играет с USB и коаксиала(SPDIF) на стереовыход(DIN). За эти деньги вы врядли найдёте лучший звук.
+1 за мюзікал фіделіті . В самого такий трудиться і ціна адкватна . За ці гроші 100 % кращого не найти . + там ше можна зробити краще живлення і воно дасть ше прирість до ітак не поганого звуку . Ми його порівнювали до цапу за 1000 уе . Не памятаю модель, він був ламповий (це памятаю тончо) . І шо ви думаєте . Мюзікал фіделіті програв але навіть не тому шо грав гірше а тому шо ламповий цап давав трохи мякіший звук який був приємніший вуху . Я після цього свій в-дак передумав продавати і залишив собі і не жалію ні грама Такшо сміло рекомендую поки пропонують думаю варто взяти . А тестували ми його на комплекті Прімаре + таной дефенішн . Транспорт був тік .
Єдине що може не сподобатись так це подача звуку МФ . Він не для репу року і металу так як має аналітичну подачу звуку . Зато для спокійних стилів він саме то . Хоча я і реп можу послухати але відчувається трошки недостаток драйву . Кажуть шо живлення якраз це і має покращити .