Підключення РС (loosless)
Автор Сообщение
vsedobre Не на форуме
Учу Правила

RE: Підключення РС (loosless) / 29-11-2011 19:11
Тут потрібно діяти методом "научного тика", послідовно заміняти елементи системи.
В першу чергу змінити джерело (комп), під'єднати замість нього хочат б мобільний телефон, чи пм3 плеєр. Якщо фон зник, то це ЗК або ПО. Якщо не зник - йдемо далі, беремо той же мобільний і підключаємо його до підсилювача іншим кабелем 1-1,5 метра. . Якщо не зникне, то зламаний усь, це може бути найбільша халепа. Та швидше всього зникне фон. Biggrin
Тому я вам рекомендую піднести усь до компа і під'єднати нормальним дротом 1-1,5 метра, а 7 метрів зробити акустичний кабель. Якщо можливості піднести усь до компа нема, то рекомендую придбати ЦАП і з компа вивести звук по цифрі. Навіть ЦАП за 100 уе, взує ваш креатив. А креатив в такому випадку зможете продати і придбати Віа Тремор. Тут ви 2 зайця вб'єте, і фону позбудетесь і проабгредите систему. Happy0158

ПС. В мене шум чомусь буває, коли я слухаю фали 96/24, а в настройках ЗК стоїть частота менше 44,1 чи 48. Тоді в настройках ЗК ставлю 96/24, чи 192/24 і все ОК.
(Отредактировал 29-11-2011 в 19:25 vsedobre.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: quadrokot

Сообщения в этой теме
RE: Підключення РС (loosless) - vsedobre - 29-11-2011 19:11

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS