Выбор усилителя. Люксмен или Харман
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман / 23-12-2011 16:38
Забудьте про той люксман . Не спішіть а кидайте ше варіанти які є у вас в регіоні . А ми вже тут будем дивитись по пропозиції .
Той люксман старйи це раз . Нема підтримки кодеків ( які вам не потрібні взагалі я так зрозумів ) . Фронти напевно ват 60 а тил і центр ват 20 . В мене була ямаха на подобі цього люксману . Тої ж епохи (rx-v660) . А от харман був хорошим варіантом . Колись цей харман коштував нормальних грошей . І зверніть увагу на цьогорічний модельний ряд . Гляньте з якої ціни починається модельний ряд хармана . Я думаю з 700 уе за самий самий простий ресівер а то і 750 . Тепер ямаха онкіо і денон з якої ціни починається в них - з 300 ( ну може трошки вище ) . А тепер прикиньте шо в свій час той 147 також коштував 700 уе і не тому шо це бренд а тому шо харман не здешевлює підсилювальну частину в користь новомодних фітчей ( хдмі , 3д , хд кодеки і тд і тп ) . Ну образно . Слідуюче . В онкіо 85 ват на канал в хармана 40 . Але ці 40 по гучності переграли ці 85 онкіовських . Це два . Три - по якості звуку більш похоже на підсилювач який в мене також був ( ах-596 вроді якшо не помиляюсь ) чим на ресівер (рх-в463) .
Ні я не спорю шо підсилювач переграє ресівер . Але не любий підсилювач переграє любий ресівер . І слідуюче шо якшо сподобався звук харман кардона то потім онкіо , маранц і піонер і ямаха вже здаються ресівернішими ресіверам .
Тут ішла мова ше про Тандберг . Також маю такий . Тих 2 години шо слухав перед тим як віддати на профілактику він мені не здався чимось в 100 раз кращим за мій харман . Можливо справа в тому шо в мене 2025 а не 2075 . Доречі звук в них (тандберга і хармана ) мені здався чимось похожим .
Хоча дійсно якшо суто для стерео то краще шукати шось 2-х канальне шоб не переплачувати за остальних 4 канали і за радіо .
А і ше одне згадав перевага хармана в високому вихідному струмі . Розкачає тугу акустику . Хоча цей мій з своїми 35 ватами навряд а от вищий з ватами хочаб 60 харманівськими легко .
(Отредактировал 23-12-2011 в 16:58 gun jack.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман - gun jack - 23-12-2011 16:38

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS