Подскажите усилитель 200-250уе..
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Подскажите усилитель 200-250уе.. / 19-01-2012 11:23
Зекономлю вам кучу часу . Ваші АС дуже вузьке місце в системі . З ними всі усілки будуть погано грати . Точніше вони на всіх усілках отак . Але будуть краще чим на ресівері шей піонер . Цей взагалі любимець мурзілок . Але все нормально . Ніхто не починав Фокалів утопій і бивнів по 5000 уе . Всі колись починали взагалі з радіотехнік і амфотонів і про такі ямаха тихо мріяли ночами .
NS-50F ооооо ось ці в мене були . Навіть не ці а NS-G40 . Вони схожі . Після того я зрозумів шо хай фай вмер з 91 до 2000-х років . Не грали взагалі . Економія на всьому . Продав за тіж копійки за які і купив . Дома під кіно гупати хіба . Оце єдиний момент після якого в мене лишився негативний досвід . Навіть ті ж кіношні джамо проти цих ямах співають як соловї . ТС зверніть увагу на Jamo S606 HC3 або на C серію . За свої гроші в свому бютжеті грають просто чудово . Кому більше не треба можуть жити з ними роками .
(19-01-2012 01:00)The PRODIGY писал(а):  
(19-01-2012 00:16)gun jack писал(а):  Як на мене то непоганий варіант в цьому бютжеті https://hi-fi-forum.net/thread-45075.html але продажа покишо призупинена =)))) сам тішусь Party0012
А я уже надумал брать, смотрю снят с продажи, ну ладноУлыбка
Да буває і таке . Я просто сижу зараз сам тішусь . Шпиляє як акуфейс і вінсент ну і трошки від макинтошу =)))))) Взагалі вставляє .
(Отредактировал 19-01-2012 в 11:29 gun jack.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: arturius

Сообщения в этой теме
RE: Подскажите усилитель 200-250уе.. - gun jack - 19-01-2012 11:23

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS