Elac FS 68.2 или B&W CM8
Автор Сообщение
semaoleg Не на форуме
Участник
**

RE: Elac FS 68.2 или B&W CM8 / 20-01-2012 14:35
(20-01-2012 10:46)K.V.V. писал(а):  
(20-01-2012 09:25)semaoleg писал(а):  Elac FS 68.2 Знайшов поки шо в Україні,за 9300 грн.
жду ціну німця.

Вы очень неправильно ищете.
Дайте объявление в соответствующем разделе - почувствуете разницу.....только напишите, что ищете лишь эту модель....
Embarrassed

Я думаю,что цена в Германии(минус ихнее пдв за вывоз) должна априори быть дешевле,если говорить за Елак ,они ж немецкие,а вот бивни,да мож и у нас будут подешевле,если говоритьза бу,сомневаюсь что их можно найти,хотя как говорят,попытка не питка,узнаю цены забугорные,тогда мож и создам ветку,спасибо за подсказку.Party0012

(20-01-2012 13:24)gun jack писал(а):  Я також схиляюсь до думки шо тут на форумі можна купити по цінах дешевших чим на ебеї . Я пару раз купляв взагалі по копійкових цінах шо ебей проти них тупо перекупщики . А це ше врахуйте шо доставка вам винесе . Ні я не кажу шо є 100% гарантія шо ви купите іменно це шо шукаєте . Зачастую коли дуже влаштовує ціна то береш шо є а не те шо шукав . Але не завжди те шо шукав в 100 раз краще за те шо пропонують купити з великою скидкою . В любому випадку я б попробував ше тут на форумі створити гілку хай люди кинуть туда свої пропозиції .
Гляньте ше тут http://www.bw.ua/ це ціни в україні на Бивні .
Дякую за пораду..Happy0144
(Отредактировал 20-01-2012 в 14:37 semaoleg.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Elac FS 68.2 или B&W CM8 - semaoleg - 20-01-2012 14:35

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS