(21-01-2012 22:17)gun jack писал(а): Да були в мене також з радянських . Можу сказати шо звучали паршиво . Не кажу були і з забугрових паршивозвучащі речі але совок це окрема розмова . Ненадійно раз . Не висока якість звуку два . Боязнь підключити колонки більше чим 2-3 тис. грн . шо б випадково нічого не спалити - це три . Тай шо таке совок по своїй суті . Це тіж забугрові виробники в нашому корпусі і зроблені нашими Іванами . Шо в союзі була якась техніка нормальна , якшо все шо можна тягнулось з ГДР-ів , Японій , Польщ , Прибалтик і тд . А є і до зараз люди які стверджують от в мене перероблені С-90 обіграють твої тріенгл . А насправді мається на увазі ПЕРЕГЕПАЮТЬ . Або ти не знаєш шо таке 000 клас апаратури . Угу був в мене той 000 клас . Після 2-х тижнів не голосної музики поїхав міняти правий канал . І потім шо 3 тижні їздив поки мене не вкур*ило і я не поміняв його на ямаху . Доречі я тоді прозрів . Мені той звук здавався самим досконалим з існуючих . І це на колонках які взагалі не грали . Колонки були типу ТС ямаха ns-g40 . А от про харман кардон ви перегнули . Дуже дуже вдалий підсилювач . Самі бачите шо постійно вони продаються а не стоять в продажі як маранци місяцями . Універсальний . Виразний і мягко напористий підсилювач . Легко качає акустику з середньою чутливістю . Доречі це не є вінтаж . Вінтаж це 60-70 роки . А цей підсилювач це кінець 80-х початок 90-х . 665 vxi взагалі багато людей мають в колекції . Напевно не просто так . Зверніть увагу шо топовий 6900 вже не такий популярний . Може справа навіть в ціні . У всіх різні вимоги до музики і до якості звучання .
Ось з вашего боку i везуть все смiття. Та яка коллекция.
Та на хрена етажерка с деревянными корпусами конца 70-х,начала80-х с логотипами брендов. Ну нет за 250 баксов хорошего не убитого и не ковыряного нашими кривыми ручками усилка. Ибо небыло бы веток с продам ручки, крутилки, и тд. Какая АС возрастом выше 20 лет может звучать чушь, так наши хоть расшехшиеся можно купить за 150-200 гр. предложите мне аналог S-90 по звуку за 450гр. та хрен вы найдете такие мне колонки импортные даже 80-х годов