К вопросу о мойке грампластинок...
Автор Сообщение
PhantomBoS Не на форуме
Ветеран

RE: К вопросу о мойке грампластинок... / 25-01-2012 00:07
Вітаю всіх. Прочитав 7 сторінок і по темі вийшло всього 1 сторінка. Все інше тролінг Sad Знову та сама тема. Люди з грошима намагаються показати тут свої погляди. "Не купувати брудні платівки, де ви берете такі брудні платівки". Смішно таке читати. В мене не має багато грошей. Дозволити собі платівку за 40-80-100-200 доларів не можу. Тому для мене багато моїх платівок є раритетом (навіть балаклон та мелодія). А платівки українських виробників взагалі на вагу золота. Деякі платівки з казками випускались обмеженим тиражем. Але купити машинку для мене не реально. Не реально років з 10 ще. А платівки до мене приходять запилені, з відбитками пальців. Перед тим як покласти в новий пакет їх варто помити. В місті таких послуг в нас не має. Якби були , я б навіть не думав про ручну мийку.
Хотілось б почути відповідь людини яка розуміє вище написане і знає таку ситуацію. Зараз іде битва між наявністю грошей в людей і їхню відсутність в людей. А хотілось б почитати справжню допомогу від людей зі стажем, а не "тролінг" .
Буду вдячний за відповідь.
Найти все сообщения

Выразили согласие: meloman1

Сообщения в этой теме
RE: К вопросу о мойке грампластинок... - PhantomBoS - 25-01-2012 00:07

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 22 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS