Кімната для ДК???
Автор Сообщение
Ihon Не на форуме
Ветеран

RE: Кімната для ДК??? / 26-01-2012 02:46
(26-01-2012 02:29)Slaveg писал(а):  так будет правильней всего - правда я не знаю как семъя это восприметWink
Прочитавши пару статей в неті я зрозумів, що повністю облаштовувати кімнату звукопоглинаючим матеріалом не можна , а то звук получиться "тупий"-неприродній. Один товариш сказав, що задня стіна повинна бути максимально облаштована звукопоглинаючим матеріалом так, як звук повинен приходити спереду і не повинен відбиватись від задньої стінки і приходити зі заду.

(26-01-2012 02:41)The PRODIGY писал(а):  
(26-01-2012 02:23)Slaveg писал(а):  Ковер на пол однозначно......
На окно шторы.
А что разве без ковра нельзя? Я противник этого пылесборища.
Я також не є прихильником коврів у дома (бруд і всяка зараза яку 100% не можливо звідти вигребти) тому весь особняк в мене облаштований "теплою підлогою" з плиткою і лише в спальні є ламінат. Наявність пилюки дуже мала - часте вологе прибирання.
АЛЕ для ДК всі радять на підлогу ТОВСТИЙ ковролін. Зараз АС працює в кімнаті на 1-му поверсі де все аналогічно плитка+стеля г\к + рівнесенькі стіни = і як наслідок дуже відчутний ГУЛ.
(Отредактировал 26-01-2012 в 02:54 Ihon.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
Кімната для ДК??? - Ihon - 26-01-2012, 02:20
RE: Кімната для ДК??? - Ihon - 26-01-2012 02:46

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS