легкий усилитель-это нормально?
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: легкий усилитель-это нормально? / 26-01-2012 20:31
Було пару раз на мому досвіді шо важкі підсилювачі не звучали взагалі . Не буду вточняти моделі повірте на слово . Було не багато штуки 3 . Було більше які не сподобались . Але це вже не незвучать а просто не подобається характер звуку . Ось . Офтопну мабуть . А не маєте бажання поставити собі в спалю шось з вінтажу . Шось типу тандбергу ? Ні не тому шо я його продаю а тому шо звук його мені досить і досить сподобався . І дивиться просто шикарно . А в спальні при виключеному світлі взагалі красота . Думаю ви звернули увагу на міді системи іменно через брак місця і вам повнорозмірні апарати не підійдуть . Особисто мені дуже сподобався тандбрег . Була б в мене спальня залишив би його собі ( не продавав ) . А так в мене спальня, їдальня і гостинна в одному флаконі . Шей він трохи заширокий мені не влазить в стойку =) Але все компенсує неземна красота =) Ну і звучить дуже комфортно . Може бути не тандбрег а телефункен або дуал або сіменс . Або як варіант продають компактний ламповий Войс оф мюзік , дінако . Як вам така ідея . Вони досить компактні . Просто прийшло на думку шо в спальні лампа додавала б шарму . Але це так тіки мої роздуми в слух .
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: легкий усилитель-это нормально? - gun jack - 26-01-2012 20:31

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS