Кімната для ДК???
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Кімната для ДК??? / 26-01-2012 21:08
У львові на ультрагоризонті є якісь оздоблюючі звукопоглинаючі матеріали . Шо б не робити з кімнати студію . Як на фото вище . Там де все замферовано звукопоглинаючим матеріалом . Я бачив ці матеріали на вигляд нагадує товсті обої . Зверніться просто за порадою . Не обовязково там купляти . Нехай просто вам розкажуть які зараз є технології і тенденції . І в них є кімната площею 8 м2 з великими напольниками фокал 826 і харман кардоном 990 . І не гудить нічого . Сидиш в притул до колонок але сцена є . Ця кімната оброблена тими матеріалами . Введіть в гуглі ультрагоризонт і взнайте адрес . Це буде в 10000 раз простіше чим міняти геометрію потім шераз її міняти а потім весь дім заглушити мін ватою а залишити тіки 3 м2 шоб колонки могли стояти на підлозі =))))) А якшо не хочете гулу то моя вам порада мякі меблі . Це якшо коврик відпадає . Ні на підлозі він повинен бути і не так він вже ужасно і дивиться . Гляньте мою кімнату . 13 м2 . Куча мяких меблів . Навіть більше чим куча . Величезна куча . І коврики на стіні . І напольники які ні грама не гудять . Єдине шо я трохи поплатився сценою бо по інакшому не маю як розмітсити а в такому варіанті в мене вона зменшилась в порівнняні з безмеблевою кімнатою . А взагалі коли буду робити ремонт то також звернусь в ту контору за порадою . Ті матеріали дійсно виглядають гарно ними можна навіть вкрасити інтерєр не те що спортити . Я трохи помилився воно виглядає не як обої а як плита пресована . Шось типу коркової плити . Словами важко описати це треба бачити . І в тій кімнаті їхній добре видно як воно дивиться зі сторони . Тому це дуже добре шо ви створили тему перед тим як поміняти ГЕОМЕТРІЮ =)))))))
(Отредактировал 26-01-2012 в 21:09 gun jack.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
Кімната для ДК??? - Ihon - 26-01-2012, 02:20
RE: Кімната для ДК??? - gun jack - 26-01-2012 21:08

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS