Щира Українська Музіка
Автор Сообщение
IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 23-06-2008 20:41
(23-06-2008 11:55)Norma link писал(а):На ярмарке все получили гостинцы, купил сыну сорочку-вышиванку, дочке-бусы, жене накидку-панчо, себе - кожанные тапки.
(23-06-2008 12:24)spk link писал(а):Я собі придбав \"Укр. Повстанські пісні\"
А в мене на цій "Країні мрій" нарешті здійснилася мрія придбати ще одну (на сірому льону) вишиванку. "Не легке" це діло! Biggrin Років зо два жінка відбраковувала всі варіанти, і як виявилось, вона була права, коли придбали у тієї ж майстрині, що і для неї.

(23-06-2008 11:55)Norma link писал(а):И конечно классный концерт, в финале Олег Скрипка со своей командой,подпевками и симфоническим оркестром Лыбидь. Драйв фолка с роком и медью оркестра под открытым небом. Молодцы!
Насамперед, мені дуже приємно, що із нашого форуму не лише я там був! Улыбка
З приводу концерту. Із усіх п`яти фестивалів "КМ" на вчорашньму виступі Скрипки звук був найгіршим. Sad (Я не витримав і ломонувся до "звукарів" - ті щось трохи "підправили", але я прекрасно пам`ятаю як це звучало в попередні роки.) А тут 5-й фест, на сцені "наймасовіший" оркестр, "збагачені аранжування" і на стільки не відлагожений звук. "Повбивавби!":D А тоді дивлюсь - все співоче поле радісно сіяючи співає і, як і сам Скрипка, випромінює позитивні не лише "звукові" коливання! Улыбка Короче кажучи, енергетику фестивалю вже ніяким поганим звуком не перебити!
Ну а взагаліто, я на цьому фесті більше "полюю" на нові або менш відомі колективи. Сьогоріч дуже сподобались із того що вдалося почути: Царство небесне(Стаханов), Ле Карпат (Франція), Атмасфера (менше ніж у минулому році), Древо, Гуляйгород (чол. склад), Хорея Козацька, ансамль гармоністів м.Жашків!!!
Happy0144
...А з завтрашнього, день ставатиме все коротшим і коротшим. Але там і Новий рік не за горами. А ще через стільки само і наступна "Країна мрій"!
Улыбка
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS