Помогите подобрать акустический кабель
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Помогите подобрать акустический кабель / 06-02-2012 20:49
Це з області розкажіть глухому як шумить вода або сліпому як виглядає синій колір . Берете 10 кабелів під залог і слухаєте який саме більше сподобався той і залишаєте . Всі кабелі в різних системах дають різні результати . Тому згоди тут ніхто ніколи не дійде . У всіх свій досвід і своє поняття рівного звуку . А вам треба мати свій а не слухати шо скажуть . В любому випадку якшо це ваш перший кабель то який би ви не взяли ви залишитесь довольні . І це не буде означати шо ви взяли дуже хороший кабель . Просто він буде кращий за ваш китайський ( з радіоринку, чи який там у вас ) . Я рекомендував аудіоквест але тепер вже навіть не знаю бо сам взяв послухати вайр ворлд сьогодні . І він грає по іншому . А от чи краще чи гірше треба слухати . Я ше його не слухав . Тому не купляйте кабель бо вам його порадили . Тільки методом проб і помилок . Тим більше шо кабель може бути з нерівним звучанням а у вашій системі збалансувати інші компоненти які мають також нерівності . Це непередбачувано .
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Помогите подобрать акустический кабель - gun jack - 06-02-2012 20:49

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS