Звуковая карта vs бюджетный ЦАП
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Звуковая карта vs бюджетный ЦАП / 15-02-2012 14:49
(15-02-2012 00:35)tomash писал(а):  Была тут ржачная темка одна.. Улыбка
https://hi-fi-forum.net/thread-41560.html
Загнобили.
Вкратце, суть такова. С моим сетапом Epos 22i + Creek Evo (согласитесь, такой уровень у многих) я НЕ СЛЫШУ РАЗНИЦУ между моей Asus Essences и ЦАПами
в выше названной теме.
Кроме того, я не услышал разницы, когда подключил винтажный CD плейер PHILIPS, который "славится" своим звучанием.
Я не отрицаю, что разницы НЕТ, наверняка она ЕСТЬ и не малая, но с моим сетапом ее - НЕТ!
Rolleyes
Старі філпси з 1541 звучать дуже мяко . Комусь подобається комусь ні . Мені особисто ТАК . Порівнянно до бютжетного цапу за 200 уе звучать на порядок краще . Звук схожий на блек боксівський з відкритою серединою . Напевно тому що і там і там 1541 . Хоча я чув шо він не передає частину звуків записаних на диску , але в мому сетапі такого замічено не було . Вроді відіграв все що було записано і відіграв дуже добре ( в мене був 104-й ).

Рівняв недавно Аркам СД82 з Аркам блек бокс . Важко сказати шо краще . На рівні субєктивних вподобань . Мені сподобався більше мій сд82 . Хоча різницю в звуці чув ясно . В СД82 він більш зібраний . І верха і низа . Низа особливо . В блек боксі ( я так зрозумів шо там 1541 ) характер звуку був дуже схожий але максимально виділеною була середина . Особливо чулось на вокалі . Відкрита не підперта ні басом ні верхами . Хоча характер дуже схожий . Перед тим мав бютжетніший цап не буду влізати в деталі який . Звучав також не погано . Краще за дешеві СД але аркаму програв . Тому хто хоче не дорогий цап раджу звертати увагу на Блек бокс . За свої гроші дуже не поганий цап . Єдиним мінусом відсутність ЮСБ комутації .
Щераз скажу ХТО НЕ ЧУЄ РІЗНИЦІ В ЗВУЧАННІ не значить шо її немає . Послухайте уважніше . Бажано слухати на чомусь на чому можна різко без затримок переключати входи . Тоді різниця чується дуже добре . Якщо треба лізти переключати кабелі то вловити різницю важче набагато . Тому що вся різниця в деталях . На чому їх більше то і краще . Дуже бажано слухати дорожчий ( кращий цап ) першим . Тоді при переході на гірший чується різниця краще .

Хоча і в самого не фен шуй по апаратурі . Шнурки допустим не чую . Не всі але більшість не чую . Але впевнений шо їх можна почути . Все залежить від класу апаратури . Чим він вищий тим краще чути різницю між всіма компонентами .
(Отредактировал 15-02-2012 в 15:04 gun jack.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Moroz59 , Dr.Faust

Сообщения в этой теме
RE: Звуковая карта vs бюджетный ЦАП - gun jack - 15-02-2012 14:49

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS