Два года назад Янукович победил на выборах президента Украины
|
Автор |
Сообщение |
Kombinator
Ветеран

|
RE: Два года назад Янукович победил на выборах президента Украины / 17-02-2012 14:54
(17-02-2012 13:41)Russel Z. писал(а): (17-02-2012 10:02)Kombinator писал(а): (16-02-2012 20:28)radoni писал(а): ...ребята о каких майданах вы говорите, Вы ЖЭК свой пнуть не можете а не то что проконтролировать. Так научитесь хотя бы с малого. На майдане вас как младенцев обуют.
Разойдётесь счастливыми а останетесь виноватыми. Та тому і в Жеку порядок навести не мож , бо це мала частина великого, механізму. Зламаєм великий механізм, всі малі підкоряться. Головне здолати вожака, всірешта розбіжатся! Kombinator,ваша любимая партия "Свобода" во Львове имеет большинство в местном совете.Вечно критикует мэра,но при этом не снимает его,как это сделали в Черновцах.
А почему? да потому что тогда придется брать на себя ответственность и работать.А этого они не хотят. гораздо удобнее критиковать и зарабатывать очки на доверчивых избирателях. Здоров. Скажем так, партія "Свобода" не сама любима моя партія, але вони декларують (роблять на місцях) , хороші речі, з більшістю яких я погоджуюсь. Так як вони, не були при владі, на всеукраїнському рівні, то маю думку( і не я один), що їм треба дати можливість довести свою дієздатність, само собою виборчим шляхом. Щодо ситуації у місті Львів, критикують мера тай добре,цеж демократія, краще працювати буде. У нас в Івано-Франківську, в раді теж "Свобода" має більшість, теж критикують мера, так і мер працює. В нас їх роботу видно, дороги ремонтують, і так далі. Так шо беруть вони на себе відповідальність, нікуда не ховаються.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Два года назад Янукович победил на выборах президента Украины - Kombinator - 17-02-2012 14:54
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|