Повний бред . Не вірим іди зрівняй . Зрівняв не віримо . Голосно, тихо, інформативно . Ввічне коло . Ше рокі на голову впав . Резурект . Востав із забанених . І слідом за рокі куча флуду з підтекстом субєктивних відчуттів . Єдине з чим можу погодитись зі слів роккі це з тим шо саме замітно роботу підсилювачі на рівні гучності близькому до травматичного . Давайте заведем тему хто на якому рівні гучності слухає дома . Провал бо в мене на ресівері ручка крутиться по колу і в неї не має шкали а гучність на дислеї в мінус дицебелах на шляху до зменшення іде . Мабуть порівняти мій ресівер мені не вийде А на слух тепер ніхто не вірить Шо б сказати чи голосно в тебе грає чи тихо треба справку з лабораторії Скажу по секрету зразу готуйте і з лікарні про рівень ВАШОГО слуху
Забули ше поговорити шо розмір кімнати також впливає тай сама кімната впливає . Форма меблі і ше куча всього іншого . Але для таких абсолютних порівнянь є лабораторії а ми простю смертні юзери нам і звичайне зійде . Я просто не розумію як взагалі можна мати два майже одинакових підсилювачі і зпромогтись не зрівняти їх . Або на слух не виставити комфортну гучність для кожного диска . Це треба вміти .