Я вам скажу чого так . В мене також було дуже тихо . Але настільки шо гучність на 90 % не спасала . Вже ішов фон сумашедший а звучало дальше тихо . Це в ресівері вхід не чутливий . І взагалі як ви до ресівера підключили якшо там нема фонокоректору .
Для старту досить не погано . Я також на пробу брав на пару тижнів вегу . І підсилювач бо з ресівером не міг скомутувати . Так от результат дуже хороший . Вініл мені сподобався . Дуже натурально і живо . Можна прикинути шо в живу грають перед тобою . При зміні підсилювача і АС результат буде ше кращий . Навіть ця вега може не погано грати вініл . І конкурувати з СД може . Я не відчував браку чогось як допустим при дешевому підсилювачі або дешевому СД-плеєрі . Хоча ця вега старша за мене . Тобто абгрейдуйте систему і вегу залишіть вона вас ше буде тішити але згодом . Єдине шо мені не сподобалось шо на вінілі дві сторони . Тре постійно ходити міняти сторону . А так то звучить не погано . І до того шипу і щелчків звикаєш . Я спершу також подумав шо звучить мутнувато . Але потім та мутність не заважає а придає кайфу . Зато дуже дуже реалістично звучить .