Выбор техники. Цвет, вес, разъёмы?..
|
Автор |
Сообщение |
Скользящий
Учу Правила
|
Re: Выбор техники. Цвет, вес, разъёмы?.. / 29-07-2008 14:33
(29-07-2008 14:00)ТеньОтцаГамлета link писал(а):[quote author=ViktorXP link=topic=5609.msg109027#msg109027 date=1217328895]
Пан що ковзає (Скользящий), таки правильно зауважив, що первинною має бути мета. Загальний порядок дій такий:
1. мета - чого ти кудись пнеся, чого не вистачає, на який результат розраховуєш.
2. інформація - куди, чого, за чим, співставлення своїх можливостей і забаганок
3. дія - йдем, слухаємо, морочимо продаваторів
4. рішення - висновки і, можливо, факт придбання
всі наведені вище рейтинги параметрів вибору стосуються лише п.2, але, гадаю, п.2 має визначатись пунктом 1.
поставлена мета і має визначати критерії вибору. змінюємо весь тракт чи лише один з компонентів, собі щось підбираємо чи кум попросив щось скумекати тощо. залежно від мети і певним чином може бути скоригований порядок значимості тих чи інших характеристик. Пункт 1 был обозначен вопросом: выбор аудиотехники, а не пылесоса или автомобиля. Как я могу сформулировать цель "чего мне не хватает?" иначе, чем просто "мне не хватает усилителя"?
[/quote]
Жень, я не знаю зачем упрощать и что-то вычленять из задачи, я против и твою точку зрения не разделяю, нельзя подходить к вопросу так однобоко...
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Выбор техники. Цвет, вес, разъёмы?.. - - 29-07-2008 14:33
|
Пользователи просматривают эту тему: 12 Гость(ей)
|
|