Скора на екранах!!... новий Украінський виробник
Автор Сообщение
Guest
Гость

Скора на екранах!!... новий Украінський виробник / 10-11-2004 23:02
а саме "PAD"!!! Мова йде про нову торгову марку від львівського інституту побутової акустики. хтось може знає памятає- вони розробляли амфітони свого часу - ну зараз ясно то все не на державному рівні але там залишився провідний спеціаліст Костя Баклаєв. Колонки вони роблять на головках від Vi-Fi Research - тобто тих на яких збирають Динаудіо й Сван. Це у них так ніби промислова лінійка проте можна замовити й екслюзивні варіант и всякі там ізодинаміки й ше всякі чудернацькі конструкції

Guest
Гость

Re: Скора на екранах!!... новий Украінський виробник ( Олесь) / 10-11-2004 23:28
а ше хотів спитати як відчути прєлісті всяких домашніх кінотеатрів - ну шось скільки я їх не слухав все одно нічого цікавого не чув... може я неправильні фільми дивився? Порекомендуйте якесь кіно з хорошим звуком.. а то слухав я всякі військові штуки типу Раяна чи Перлгарбор-чи гладіатор ну гримить ну трясе підлогу а от задоволення від цього нуль...

Yaroslaw Не на форуме
Ветеран

Re: Скора на екранах!!... новий Украінський виробник / 11-11-2004 09:47
> Мова йде про нову торгову марку від львівського
> інституту побутової акустики. хтось може знає
> памятає- вони розробляли амфітони свого часу - ну
> зараз ясно то все не на державному рівні але там
> залишився провідний спеціаліст Костя Баклаєв.
> Колонки вони роблять на головках від Vi-Fi
> Research - тобто тих на яких збирають Динаудіо й
> Сван.

Це все чудово, чув навіть що розробник львівського ізодинаміка сконструював ізодинаміки для невеличких Сванз (був тест в Аудіомагазині) - але поки не почуємо Звук, нема про шо вести ромову... Вже маємо Камертони, але не маємо від них гідного Саунду:)
Найти все сообщения

Guest
Гость

Re: Скора на екранах!!... новий Украінський виробник ( Олесь) / 11-11-2004 15:19
Щодо камертонів то чув від Кості що там трохи страждає якість виконання й вони відійшли від проекту. Зі Свансом дійсно тримають тісний звязок й саме тому американські динаміки продають у Львів значно дешевше шо відбивається на ціні. В Києві десь стоїть 2 монітори - можу випитати де якщо б хтось тут зацікавився

Guest
Гость

Re: Скора на екранах!!... новий Украінський виробник ( Олесь) / 11-11-2004 15:28
а ще забув дописати- щодо якості звучанняне знаю чи то показник але. місяць тому вони привезли кубок ЕММА за 3 місце з європи . Кажуть що по звуку набрали найбільше очок але не змогли взяти перше місце через інсталяцію оскільки все це демонстувалось на скромній ваз 2109. Бачив кубок сам - стоїть вночі-світиться :) крім нього є ше купа кубків за 1-2 місця але не таких значимих

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS