Осторожно, мошенники!
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
Gizer
Ветеран
|
|
|
|
|
Kozak
Ветеран
|
RE: Осторожно мошенники на форуме !!! / 29-01-2020 09:13
Не тільки в нас шахраї трапляються.
Цитата: Житель американського міста Нью-Бедфорд залишився без свого багатомільйонного виграшу через незнання англійської мови.
Чоловік на ім’я Джоан Луїс ДаПонте подав позов проти своїх знайомих Марії Олівейри і Сюзан Гаспар. За його словами, жінки привласнили виграні ним у лотерею гроші.
Він розповів, що зіграв у лотерею і виграв певну суму. У ньому був скорочений напис "4mil", який вказував на суму виграшу. Рідною мовою чоловіка була португальська, де слово mil означає "тисяча", тому він вирішив, що його виграш становить чотири тисячі доларів (99 тис. грн).
ДаПонте віддав лотерейний квиток Олівейрі і попросив отримати виграш за нього. За це він пообіцяв подарувати їй 200 доларів. Хитра жінка погодилась і отримала 2,6 мільйона доларів із вирахуванням податків. Чоловікові ж вона передала 3,8 тисячі доларів (94 тис. грн), на які він очікував. Різницю вона залишила собі.
Згодом ДаПонте дізнався про обман, однак Олівейра все заперечує. Вона пояснила, що ніколи не отримувала лотерейні виграші для сторонніх людей.
|
|
|
|
alexo
Ветеран
|
|
|
|
|
|
ArchbishopLazar
Ветеран
|
RE: Осторожно мошенники на форуме !!! / 30-01-2020 19:23
(16-01-2020 23:37)Nekrozov писал(а): nem2007, Евгений, я лично в Вашей порядочности не сомневаюсь, но Мондрус и Паша парни явно не простые, к этому кидалову шли долго и хорошо подготовились. Может уже из страны свалили.
Zunses , Muztank
Это можно назвать как перезапуск бизнеса хоть и цинично это звучит .
Знаю многих людей которым бы на работе не дал бы денег поскольку знаю что у них ничего нет и их завтра тоже может не быть в стране - типа снимают комнату , следовательно запросто завтра они могут начать таже карьеру в другом городе .
В Америке можно объявить бакротство и начать сначала , в наших реалиях другая метода- кидок .
Кидку безусловно сопуствуют обстоятельства которых другие не знают ... не знаю , есть люди уезжают на Гоа , живут в тепле на 200 бакс в месяц , релакс
|
|
|
|
|
maxxon
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
darkflesh
Ветеран
|
|
|
|
|
|
BigBabaloo
Ветеран
|
|
|
|
|
pashazoloto
Старожил
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|