(02-12-2009 16:34)Пантелеймон link писал(а):Шановний Володимире, ніколи ні з кого не робіть ніяких кумирів. Ні при яких обставинах. Це геть дурне та безнадійне діло. ![Wink Wink](/images/Smileys/wink.gif)
Дуже влучна і доречна порада на мою адресу. Потроху, саме цьому життя й учить. Але завжди будуть підбадьорювати люди зі схожими поглядами.
(02-12-2009 16:34)Пантелеймон link писал(а):Стосовно Тягнибока та інших псевдогероїв на фронті виймання грошей у довірливих громадян. Невже Ви вважаете, що у цьому гнилому та перемлілому болоті, де майже все, що стосується хоч якихось невеличких грошей і обов`язково контролюється всілякими рабіновічами, можлива якась \"свята правда\" чи \"простота\"? Не смішить мене. Я вважав Вас людиною, що здібна відокремити мух від котлет.
Вважаю, що можлива «простота», але лише «стосовно Тягнибока», а не «інших псевдогероїв». Так що смійтеся на здоров`я.
![Улыбка Улыбка](/images/Smileys/smiley.gif)
Для мене (спираючись на факти, здоровий глузд і власне відчуття) правильніше повірити і не боятися бути одуреним, а ніж кусати лікті після втраченого шансу.
(02-12-2009 16:34)Пантелеймон link писал(а):Окрім \"останніх барикад\" не бачу ніякого іншого шляху.
(02-12-2009 18:37)Листобой link писал(а):Егеж, це те, про що постiйно кажу -
при сьогоднішній ситуації тільки одне гасло має право на життя:
\"Всіх політикiв - до гиляки!\"
I почнемо життя с чистого аркушу.
Все це дуже красиво і романтично, але ще більш не реально, і не легітимно.
(19-11-2009 09:41)palpal link писал(а):...Кроме шуток,именно ваша вера в Свободу...
Отак щоб бути відвертим вже до кінця, поклавши руку на серце, я так скажу: Не всі і не все в «свободівцях» мені абсолютно імпонує. І кілька років я в міркуваннях як до цього мені ставитись, але руки опускати не хочеться (тим більше що всі інші політики у мене викликають відверту огиду). Самі ідеї і погляди «Свободи» я поділяю і підтримую. Особисті «недолюблювання декого» і «дечого в деяких» вирішив відсунути на другий план як деструктивний елемент.
Щодо словосполучення «віра в Свободу», то такого немає і не буде - лише по ділам і поведінці дивлюся. «Віра в Тягнибока» - це був би якийсь тупий вождізм. Ясне діло, він не якийсь там месія щоб у нього вірити (Не міфічний «тільки" "ВІН», не «сильний президент», не «ворог їхньої держави», не «йду на війну...» - все просто: «А з нашого боку - Тягнибок».) Ще з пів року тому не був такий впевнений, а зараз, після спостережень і роздумів, правильніше буде про себе сказати: «я вірю Тягнибоку». Головне, що мені він зрозумілий як людина: в цінностях, в поглядах, поведінці і, навіть, в недоліках.
Само собою що без народної підтримки нічого він не вдіє, але мати такого лідера - це вже не мало.
Ото правду кажуть, що кожен голосує за подібного до себе. Добре коли є за кого голосувать.
Ну а хвилює мене не стільки: скільки
він набере; як те: скільки
людей його підтримає.
Ну шо, Панове?...На завершення вже ж давно пора було зупинити голосування...
Поєкзітполімся 1 Поєкзітполімся 2
Янукович - 6,3 (6) 25,3 (23)
Тимошенко - 15,6 (15) 16,5 (15)
Тігіпко - 9,4 (9) 13,2 (12)
Тягнибок - 5,2 (5) 12,1 (11)
Гриценко - 5,2 (5) 6,6 (6)
Ющенко - 3,1 (3) 2,2 (2)
Яценюк - 8,3 (8.) 1,1 (1)
Симоненко - 1 (1) 1,1 (1)
Литвин - 0 (0) 1 (1)
Противсіх - - (-) 1 (1)
Не підтримую жодного - 45,8 (44) 19,8 (1
Не приховую що цікаво було б у новому році, перед самими виборами забульбенити «Поекзітполімся-3». Якщо Віктр Фьодрич не переможе ще в перщому, то й «Поекзітполімся-4» яке, боюсь, нарешті доведеться назвати «Голосуй-неголосуй»