Опрос:
[Показать результаты]

Голосуй! :) або Поекзітполімся-2
Автор Сообщение
palpal Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 03-12-2009 21:49
Почему...Были и исключения,взять хоть Станиславского,он по каждому поводу -" Не верю!!!"
Хоть на куски его режь...Не верю и все Grin
Найти все сообщения

yur Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 03-12-2009 22:03
(03-12-2009 21:49)palpal link писал(а):Почему...Были и исключения,взять хоть Станиславского,он по каждому поводу -\" Не верю!!!\"
А Михаил Самуэлевич?! УлыбкаТоже ведь говорил :"Паниковский не обязан всему верить!" Biggrin
Найти все сообщения

speaker Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 03-12-2009 22:14
(03-12-2009 21:49)palpal link писал(а):Почему...Были и исключения,взять хоть Станиславского,он по каждому поводу -\" Не верю!!!\"
Он верил в то, что он прав в своём неверении Biggrin
Да и не только в это...
ЗЫ. Не мне судить, тёмному и безграмотному Sad
Найти все сообщения

speaker Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 03-12-2009 21:34
(03-12-2009 21:01)Пантелеймон link писал(а):Блажен, кто верует.Wink
Все во что-то веруют, без исключений Biggrin Biggrin Biggrin
Найти все сообщения

Пантелеймон Не на форуме
Учу Правила

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 03-12-2009 21:01
Блажен, кто верует.Wink
Найти все сообщения

Макс Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 19-11-2009 22:45
Палыч Happy0144 Biggrin
настроение поднял
Найти все сообщения

palpal Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 19-11-2009 22:47
Party0012
Найти все сообщения

Huboy Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 19-11-2009 23:55
(18-11-2009 09:54)vitaly link писал(а):в том шо нельзя победить чиновников- шо то не так Biggrin вон у бесноватого Миши в стране коррупция процветала похлеще нашего. за месяц все порешали.За месяц! в одну ночь были арестованы налоговики,гаишники и прочий вороватый люд -до этого их месяц писали на камеры.
Это ж 37-й год получится, если у нас всех заслуживших наказать.

- Не надо лишать кузена Бенедикта невинных удовольствий, столь естественных в его возрасте...
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 20-11-2009 01:38
(19-11-2009 09:41)palpal link писал(а):IZ SELA Party0012
Мне тоже импонирует ваша спокойная манера общения и незлобный юмор Biggrin Что про Ашеры,что про Тягнибока...Кроме шуток,именно ваша вера в Свободу подвигла меня полистать все ссылки и посмотреть Тягнибока на Свободе слова...Ну для меня это пока рано Wink Хотя,я не против,чтобы вы оказались правы...
Хорошо что сходимся в главном -пока 5 не вырастет в 60 \"делов не будет \" (с)..
А пока нам остается то,что в наших силах-зарабатывать деньги,учиться самим и учить детей,и пытаться оторвать от \"совка \" старшее поколение... И привыкать ,что не вожди нам дают,а мы им позволяем Biggrin
palpal : Happy0158
А шоб і Вам додалося здоров`я не менше як мені, після Вашого посту! Biggrin
...Жаль завтра на Свободі слова Тягнибока не буде :`(, за те на Шустері буде Ірина Фаріон. Сто років її не бачив. Тягнибок не вмивався до того як вона пише. Виступає теж дуже чітко і безкомпромісно, але її "демонічна" манера відлякувала навіть мене... попервах... поки не звик... Biggrin
...Відірвати від "совка" старше покоління, ну майже не реально, хібащо застосуванням адмінресурсу і погрозами позбавити батьківських прав! Biggrin
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 20-11-2009 01:48
(19-11-2009 00:49)Snark link писал(а):[quote author=IZ SELA link=topic=15916.msg295473#msg295473 date=1258580870]

Хух!
Головне що не за Йулю! Happy0144 Happy0144
Розвіялась моя печаль! Happy0158 Happy0158
ВОНА не потребує голосів
ВОНА і так стане президентом

Biggrin
[/quote]
Сьогодні прибарахлився Biggrin
http://www.nashformat.com.ua/sportshirts...na_pracuje
http://www.nashformat.com.ua/sportshirts...na_pracuje
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 26-11-2009 23:22
Хотів написати більше... да нехай іншим разом, бо нема коли...
(Кому цікаво, Тягнибок на "Украіна" 22:30 "Готовий відповідати")
Найти все сообщения

palpal Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 26-11-2009 23:50
А Вона працюе!!! Happy0144
Найти все сообщения

Пантелеймон Не на форуме
Учу Правила

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 27-11-2009 00:14
Счастливы вместе (и все вопросы, судя по всему, решены. И панТягнибок может слегка покуривать бамбучок со своим спонсором г-ном Коломойским):

http://www.lenta.ru/articles/2009/11/25/golosgazproma/

Ну и как всегда: песни и танцы "навприсядки" в "крокодилячих" штиблетах:

http://obkom.net.ua/news/2009-11-26/1729.shtml
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 27-11-2009 22:19
(27-11-2009 00:14)Пантелеймон link писал(а):И панТягнибок может слегка покуривать бамбучок со своим спонсором г-ном Коломойским):
Пане Пантелеймоне, понту з того, шо ви мій кумир у царині жгучего жанру, коли так мінімально обізнані з спонсоратом Тягнибока? Sad
А Ахметов? А Кремль? Он сьодні опять на "УКРАіНу" поїхав! Angry Із "шустєра" не вилазе! Angry Ясєнь пєнь шо проєкт бєлагалубих - тєхнарь по оттягиванію крєпосних голосов юща і приватизированих ВОНої. Angry
Найти все сообщения

Пантелеймон Не на форуме
Учу Правила

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 02-12-2009 16:34
(27-11-2009 22:19)IZ SELA link писал(а):[quote author=Пантелеймон link=topic=15916.msg300627#msg300627 date=1259270080]
И панТягнибок может слегка покуривать бамбучок со своим спонсором г-ном Коломойским):
Пане Пантелеймоне, понту з того, шо ви мій кумир у царині жгучего жанру, коли так мінімально обізнані з спонсоратом Тягнибока? Sad
А Ахметов? А Кремль? Он сьодні опять на "УКРАіНу" поїхав! Angry Із "шустєра" не вилазе! Angry Ясєнь пєнь шо проєкт бєлагалубих - тєхнарь по оттягиванію крєпосних голосов юща і приватизированих ВОНої. Angry
[/quote]

Шановний Володимире, ніколи ні з кого не робіть ніяких кумирів. Ні при яких обставинах. Це геть дурне та безнадійне діло. Wink
Стосовно Тягнибока та інших псевдогероїв на фронті виймання грошей у довірливих громадян. Невже Ви вважаете, що у цьому гнилому та перемлілому болоті, де майже все, що стосується хоч якихось невеличких грошей і обов`язково контролюється всілякими рабіновічами, можлива якась "свята правда" чи "простота"? Не смішить мене. Я вважав Вас людиною, що здібна відокремити мух від котлет.
Окрім "останніх барикад" не бачу ніякого іншого шляху.
Найти все сообщения

Листобой Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 02-12-2009 18:37
Егеж, це те, про що постiйно кажу -

при сьогоднішній ситуації тільки одне гасло має право на життя:
"Всіх політикiв - до гиляки!"

I почнемо життя с чистого аркушу.
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 03-12-2009 02:37
(02-12-2009 16:34)Пантелеймон link писал(а):Шановний Володимире, ніколи ні з кого не робіть ніяких кумирів. Ні при яких обставинах. Це геть дурне та безнадійне діло. Wink
Дуже влучна і доречна порада на мою адресу. Потроху, саме цьому життя й учить. Але завжди будуть підбадьорювати люди зі схожими поглядами.Wink
(02-12-2009 16:34)Пантелеймон link писал(а):Стосовно Тягнибока та інших псевдогероїв на фронті виймання грошей у довірливих громадян. Невже Ви вважаете, що у цьому гнилому та перемлілому болоті, де майже все, що стосується хоч якихось невеличких грошей і обов`язково контролюється всілякими рабіновічами, можлива якась \"свята правда\" чи \"простота\"? Не смішить мене. Я вважав Вас людиною, що здібна відокремити мух від котлет.
Вважаю, що можлива «простота», але лише «стосовно Тягнибока», а не «інших псевдогероїв». Так що смійтеся на здоров`я. Улыбка
Для мене (спираючись на факти, здоровий глузд і власне відчуття) правильніше повірити і не боятися бути одуреним, а ніж кусати лікті після втраченого шансу.
(02-12-2009 16:34)Пантелеймон link писал(а):Окрім \"останніх барикад\" не бачу ніякого іншого шляху.
(02-12-2009 18:37)Листобой link писал(а):Егеж, це те, про що постiйно кажу -

при сьогоднішній ситуації тільки одне гасло має право на життя:
\"Всіх політикiв - до гиляки!\"

I почнемо життя с чистого аркушу.
Все це дуже красиво і романтично, але ще більш не реально, і не легітимно. Nowink

(19-11-2009 09:41)palpal link писал(а):...Кроме шуток,именно ваша вера в Свободу...
Отак щоб бути відвертим вже до кінця, поклавши руку на серце, я так скажу: Не всі і не все в «свободівцях» мені абсолютно імпонує. І кілька років я в міркуваннях як до цього мені ставитись, але руки опускати не хочеться (тим більше що всі інші політики у мене викликають відверту огиду). Самі ідеї і погляди «Свободи» я поділяю і підтримую. Особисті «недолюблювання декого» і «дечого в деяких» вирішив відсунути на другий план як деструктивний елемент.
Щодо словосполучення «віра в Свободу», то такого немає і не буде - лише по ділам і поведінці дивлюся. «Віра в Тягнибока» - це був би якийсь тупий вождізм. Ясне діло, він не якийсь там месія щоб у нього вірити (Не міфічний «тільки" "ВІН», не «сильний президент», не «ворог їхньої держави», не «йду на війну...» - все просто: «А з нашого боку - Тягнибок».) Ще з пів року тому не був такий впевнений, а зараз, після спостережень і роздумів, правильніше буде про себе сказати: «я вірю Тягнибоку». Головне, що мені він зрозумілий як людина: в цінностях, в поглядах, поведінці і, навіть, в недоліках.
Само собою що без народної підтримки нічого він не вдіє, але мати такого лідера - це вже не мало.
Ото правду кажуть, що кожен голосує за подібного до себе. Добре коли є за кого голосувать.
Ну а хвилює мене не стільки: скільки він набере; як те: скільки людей його підтримає.

Ну шо, Панове?...На завершення вже ж давно пора було зупинити голосування...

Поєкзітполімся 1 Поєкзітполімся 2

Янукович - 6,3 (6) 25,3 (23)

Тимошенко - 15,6 (15) 16,5 (15)

Тігіпко - 9,4 (9) 13,2 (12)

Тягнибок - 5,2 (5) 12,1 (11)

Гриценко - 5,2 (5) 6,6 (6)

Ющенко - 3,1 (3) 2,2 (2)

Яценюк - 8,3 (8.) 1,1 (1)

Симоненко - 1 (1) 1,1 (1)

Литвин - 0 (0) 1 (1)

Противсіх - - (-) 1 (1)

Не підтримую жодного - 45,8 (44) 19,8 (1Cool

Не приховую що цікаво було б у новому році, перед самими виборами забульбенити «Поекзітполімся-3». Якщо Віктр Фьодрич не переможе ще в перщому, то й «Поекзітполімся-4» яке, боюсь, нарешті доведеться назвати «Голосуй-неголосуй» Grin
(Отредактировал 03-12-2009 в 02:42 IZ SELA.)
Найти все сообщения

Макс Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 04-12-2009 23:41
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Голосуй! :) або Поекзітполімся-2 / 29-12-2009 01:43
(03-12-2009 21:01)Пантелеймон link писал(а):Блажен, кто верует.Wink
"25 травня 1958 року, за півтора року до власної загибелі, Степан Бандера виголосив промову над могилою вбитого Євгена Коновальця, окремі слова з якої змушують серце завмерти: "Розділені кордоном смерти, але з’єднані зв’язком віри, ідеї і любови – живі та померлі можуть собі взаємно помагати перед Богом і через Бога". Знаково, що одне зі значень слова "бандера" – зв’язок: ідейно-духовий зв’язок поколінь, міцніший за кам’яні фортеці. Майбутнє завжди виростає з фундаменту минулого.
І пам’ятаймо – сили Душі кожного народу завжди потребують живлення. За Бандерою – найдієвіші ліки для скривдженої, знесиленої, поневоленої душі – це Віра. Вона скріплює і живить наші сили".

З лекції Ірини Фаріон з нагоди столітнього ювілею Провідника - позавчора ходив.Wink
1 січня на смолоскипну ходу теж піду. (А то останні 2 роки все на лижах по горах Улыбка)
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS