iennna
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | heco , pleven , norrest , InSound , vadimkanik63 , Эстет Звука , Спэйс , t.800 , Kolya , Pavel V , KUBA , anatolij51 , PONT-SEV |
|
Comandante
Ветеран
|
RE: Бокс / 13-12-2015 01:18
(13-12-2015 01:08)escobar писал(а): Ну Усик только поднимается по лесенке к элитному клубу лучших Це так.
В попередньому коментарі, то був погляд з одного кута, тепер давайте подивимось з іншого.
Відсутність якоїсь тривоги показує, що Усік дуже впевнено почуває себе. Це видно не тільки з цього поєдинку, з попередніх теж. Дуже легко йому дістаються перемоги, але помітно як він сам трохи ускаднює їх, експерементує, відпрацьовує комбінації, словом робить більше чим достатньо, з запасом. Це теж дуже добрий натяк на те, що запасу в нього хватає й зараз, але ж як говорилося раніше, все потрібно робити поступово, це буде правильно.
Поки що все йде як по маслу. Кращий бій, я думаю попереду, ці можна назвати рейтінговими спарингами.
|
|
|
|
Выразили согласие: | escobar , Спэйс , vadimkanik63 , arcam , Serg70 , DinoFerrari , Pavel V , heco , шмель , nik-1973 , alexo , t.800 , PONT-SEV |
|
alexo
Ветеран
|
RE: Бокс / 13-12-2015 13:09
Вот и я о том же ..
Хотелось бы смотреть бокс, а не
спаринги. Настоящие, захватывающие
бои равных соперников ..
И хотя бы на полчаса-час забывать
о прекрасных красавицах.
Пока каждый (очередной) бой Усика
обсуждается в одном и том же ключе ..
Не умаляю его достоинств - он
достаточно техничен, в меру напорист и т.д.
Удар, правда, при его комплекции
мог бы быть и поувесистей ... но тут уже
либо есть, либо нет. Нет у него пока, что
называется, "кувалды" ..ИМХО.
(Отредактировал 13-12-2015 в 13:20 alexo.)
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 14 Гость(ей)
|
|