Класичний ЦАП на TDA1540
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Класичний ЦАП на TDA1540 / 29-09-2014 21:25
(29-09-2014 21:09)lionart писал(а):  "Что посеешь, то и пожнешь", надо заранее быть готовым к тому, что взойдет. Молодость не стала помехой для мощного пиара изделия, надо и критику достойно принять. Говоря языком спорта, уметь хорошо ударить - мало для успеха, надо уметь и держать удар... Happy0144
О, я оцінив сутність "удару" )))

В даному випадку, після дискусій, доцільним є відійти в бік, щоб він пройшов повз.
А завзятість і сила розсіялась на дискусії, що відбулись і тривають)))
А то ЦАПи для себе і ініціаторів зробив.

А що думає загал і чи їх це звук - для мене це абсолютно байдуже і на мою участь впливає вкрай мало.

Смішно вважати, що я поспішав швидко понавпарювати комусь ЦАПи тут і тим обманути людей

Наведені фото є в темі в асортименті.
А міркування загалу про електричну частину - це лише власні міркування, автори яких можуть усрішно впровадити)
Я з радістю сприймк сонструктивні поради і зауваження.
Більше того, багато чого я почерпнув саме тут в інших маймтрів.

Але, поки таких не виявив...
Хіба що про змащення гвинтів..)

Це не удар, а розмахування дитячою лопаткою в пісочниці...
Найти все сообщения

Выразили согласие: Дезертир , CTAC
LionArt Не на форуме
Ветеран

RE: Класичний ЦАП на TDA1540 / 29-09-2014 21:46
(29-09-2014 21:25)Nemo писал(а):  ....
Це не удар, а розмахування дитячою лопаткою в пісочниці...
Саша, весьма печально, что ты обобщил выводы, а не отделил конструктивную критику от флуда. Sad

This Game has NoName. It will never be the Same.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens
CTAC Не на форуме
Ветеран

RE: Класичний ЦАП на TDA1540 / 29-09-2014 21:55
(29-09-2014 21:25)Nemo писал(а):  Я з радістю сприймк сонструктивні поради і зауваження.
Більше того, багато чого я почерпнув саме тут в інших маймтрів.
Саша, дак ведь никто и не высказался против твоего творения, разве только про качество комплектующих, да ведь нормальные люди понимают что радикально ничего не изменить любыми конденсаторами.
А кто лил грязь, так с такими уникальными знаниями по предмету как у них, какие могут быть конструктивные советы? Желчь одна, слабо понятна тяга написать гадость именно в этой ветке, полно других. Правда это закономерно, когда люди не понимают о чем речь, ответной реакцией нормального жлоба как правило является "сам дурак", даже если дураком-то не называли, он сам это чувствует - внутренне. Так что всё так как должно было быть Party0012
Найти все сообщения

Выразили согласие: Nemo , BAXTER2000
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Класичний ЦАП на TDA1540 / 29-09-2014 22:02
(29-09-2014 21:46)lionart писал(а):  Саша, весьма печально, что ты обобщил выводы, а не отделил конструктивную критику от флуда. Sad
Я конструктивно і реалістично оцінив факти.
Це добре і для менеині скільке не сумно, скоріш розважливо-комфортно.

Взагалі я в такому розвитку ситуації тут нічого дивного не бачу.
Цілком очікувано.
Таке я уже бачив в багатьох вітках)
Тому, Ок.

Я не дивуюсь, скоріше сриймаю такий формат, як належне тут)
Без найменших засмучень чи образ.
Але з враженнями і відношенням.
Найти все сообщения

LionArt Не на форуме
Ветеран

RE: Класичний ЦАП на TDA1540 / 29-09-2014 22:06
Если это вариант непризнанного гения, то это неправильно. Wink Чиркни в ветке о авторских цапах, касательно прослушки в Берегово.

This Game has NoName. It will never be the Same.
Найти все сообщения

Выразили согласие: zolotoynomerok
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Класичний ЦАП на TDA1540 / 29-09-2014 23:40
(29-09-2014 22:06)lionart писал(а):  Если это вариант непризнанного гения, то это неправильно. Wink Чиркни в ветке о авторских цапах, касательно прослушки в Берегово.
Ні скільки ні.
Практичного розробника електронних штук - так.

Приклад - плата цифрового входу для 1540.
Уже рік їх не продаю.
За час продажі розійшлось 60 шт. Половина - за кордон.
Продажі формальні, скоріш ідейні. Але - факт купляння 60-ма людьми плат цифрового входу для 1540 - аргумент.
1540 подобається багатьом.

Так, вона на любителя. Якщо зважати на те, що уже 20 років в побутовій техніці середніх класів такого типу мікрлсхеми не користуються - поготів.

Так, вона має явні недоліки - основний і найбільш вагомий 14 біт.

Але, є люди, які дружньо слухають 1540 пори недоліки.
Хоча мають Соніка, інші маютб Парасаунда 1500, як приклад.

Хотіли практичну реалізацію ЦАП на 1540. Ініццювали і отримали.

Тут все просто.
Ідея проста. 1540 втміру проста. Реалізація в міру проста.
Відповідно звук трохи простий.
Але. Який є на 1540 14 біт без доробок.

Внакшого не зробиш - впевнений. Конденсктори, тоансформатори - стоять ок. Висловлені аргументи - субєктивне.

Можливий шлях покращення - нарощення 16 18 20 біт.
16 аростити точно потрібно. 18 20 - не факт.

Це процедура тривала і не спішна і зараз на таке нема часу.
Коли буде? Скоріше за все через років 5.

А те що 1540 грає тонально зовсім не так як будь які інші ЦАП - факт.
Там трукрура ЦАП огигінальна і унікальна. В 1541 схожа, але не така. Звучить схоже але не так.

Про Берегове я уже тут написав.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Дезертир , BAXTER2000
doom Не на форуме
Специалист

RE: Класичний ЦАП на TDA1540 / 16-11-2014 22:37
Самое интересное,что те кто написал правду о прослушивании этого неудачного и унылого цапа,сразу получили в репу минус от нашего "великого" немоShockedShocked

ПЕПЕЛ КЛААСА СТУЧИТ В МОЁ СЕРДЦЕ !!!!
Найти все сообщения

Выразили согласие: arcam , Comandante , Дмитрий Медведев , Сергей из Харькова , LionArt
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Класичний ЦАП на TDA1540 / 17-11-2014 10:51
(16-11-2014 22:37)doom писал(а):  Самое интересное,что те кто написал правду о прослушивании этого неудачного и унылого цапа,сразу получили в репу минус от нашего "великого" немоShockedShocked
1. З часу прослуховування ЦАП минуло близько місяця - репутація змінив не відразу.

2. В репутації про ЦАП нічого нема + я б цілком нормально сприйняв об"єктивні негативні відгуки про звучання ЦАП.
Відгуки поставлені по причинні відповідної поведінки і дешевого, убогого бикування їх адресантів.
Як приклад - заклик продати нирку.

3. Саме цікаве? Цікаве кому? Думаю, ваша і їх репутації цікава приблизно так само як і написане вами і ними.
Трата часу попусту на дешеві і убогі суперечки. Але, це уже справа "форумної спільноти" загалом і кожного учасника зокрема. В кого скільки часу і як він бажає ним розпорядитись.

Стосовно ЦАП, конкретного того, що був в Берегове.
Як приклад.
Зовсім недавно і цілком випадково я мав нагоду взяти на пару днів ПСаудіо Ультралінк і слуханути, - чисто спортивний інтерес.
За одне, порівняв з ЦАП на 4 1540 і операційниками, який був в Берегове.

Моя точка зору не змінилась, - і перше і друге має плюси і мінуси, але знайдеться чимало людей, яким конкретно той ЦАП на 4 1540 буде значно цікавіший звуком чим Ультралінк. Ціна в них приблизно однакова, в ЦАП на 1540 заявлена дешевша + це був найпростіший ЦАП на 1540 з зроблених мною.

Про порівняння з PS Audio PerfectWave DAC MkII
В PerfectWave цінник як не як інший.
Я не задавався питанням скільки він коштує. Глянув тільки тепер:
http://psaudio.com.ua/index.php/audio-ko...e-dac-mkii
http://www.hi-fi.ru/auction/detail/903298
http://hi-fidelity-forum.com/forum/thread-126352.html
Тим не менш і до його звуку будуть питання і т.д.

Власне, послухати як звучить ЦАП на 1540 і в чому його сильні (якщо такі почули) і слабкі сторони і відмінність від приведеного мало нагоду широке коло осіб.
Що ще додати?

Про ЦАП на 1540 загалом, - з"явиться вільний час - доопрацюю нарощення бітності до 16 18 20 24 на 4 1540 або балансний варіант на 8 1540.
Що з того вийде, - буде видно.
Але, ідейно і структурно напрямок в якому можна рухатись з бажанням покращити звучання існуючих реалізацій на 1540 мені зрозумілі.
Тепер справа лише за часом.

Для чого і для кого це потрібно?
Для тих, кому подобається звук 1540.
Чи є в цьому комерційний інтерес, - нема.
У мене після відповідної поведінки певних осіб навіть писати тут нема бажання - бісер метати перед свинями - не моя участь.

В даному випадку це один з не багатьох проектів, працювати над яким в майбутньому мені буде не шкода свого часу і зусиль.
Незалежно від квоктань мас, спільнот і унікальних індивідумів Party0012
(Отредактировал 17-11-2014 в 10:53 Nemo.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: mtstepan , Іван Мазепа , serg6677

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS