(01-08-2013 15:43)sanchoz писал(а): To Sirkon
Честно кажучи так і знав що хтось саме так і напише.Згоден,у 91-му менше драйву ніж в ранніх альбомах.От якщо викинути unforgiven і Nothing Else Matters,які особисто мені не дуже подобаються,чим альбом попсовий?!Не розумію.
Цей альбом мені теж дуже до вподоби. Але вважаю його попсовим, так як він самий популярний в них. Найбільше добиває те, що цей альбом, вірніше, окремі треки, самі популярні серед контингенту, який взагалі не розуміється на важкій музиці та щоденно в своїх "плєєрочках" та "айфонах" слухає всяку галіматью.
Вибачте, якщо когось образив.
(01-08-2013 15:43)sanchoz писал(а): To Sirkon
Честно кажучи так і знав що хтось саме так і напише.Згоден,у 91-му менше драйву ніж в ранніх альбомах.От якщо викинути unforgiven і Nothing Else Matters,які особисто мені не дуже подобаються,чим альбом попсовий?!Не розумію.
Цей альбом мені теж дуже до вподоби. Але вважаю його попсовим, так як він самий популярний в них. Найбільше добиває те, що цей альбом, вірніше, окремі треки, самі популярні серед контингенту, який взагалі не розуміється на важкій музиці та щоденно в своїх "плєєрочках" та "айфонах" слухає всяку галіматью.
Вибачте, якщо когось образив.
Ніяких образ.Кожен має на власну точку зору,яка гідна поваги.
А під "мідляки",як було сказано вище,дійсно чудово танцювати,обіймаючи гарну дівчину.
Цікаво чи молодь що любить рок слухає металіку,чи більше щось нове,сучасніше.
А в целом, если так подходить к составу любой группы, типа "то настоящее", а "то нет", потому что для одних ушёл из группы Мастейн, кому-то не хватает Клифа, кому-то Ньюстеда.... да так любую группу разбомбить по самый нехочу.
Лично для меня все альбомы Метлы имеют весомую ценность, а вся вот эта лабудень "настоящие-ненастоящие" и гроша ломаного не стоит. ПРОСТО СЛУШАЙТЕ И НАСЛАЖДАЙТЕСЬ!!!
(12-01-2010 17:03)stas695 писал(а): метла для меня закончилась в 88 году,91-чёрный уже попса а дальше...... :`(.,лучшее-84,86,88 хотя даже самый первый неплох по сравнению с нынешними.
91 по записи очень классно записан,композиции намного проще предыдущих альбомов но меня все равно цепляют!Дальше хуже-load,re-load,Garage inc и полный провал и крах великой группы St.Anger Ниже опускаться просто некуда!Поэтому так неплохо был воспринят Death Magnetic.Хотя наверно я перегнул есть все таки нижний предел это LULU