Отдам просто так или приму в дар
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
Black_Jack
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Отдам просто так или приму в дар / 17-11-2015 14:46
К SirSerge посылка поехала.
Я, кажется, кого-то забыл...
Напомните пож. в ЛС.
Мое сообщение на стр. 55
С ув.
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
norman
Ветеран
|
|
|
|
1shadows1
Постоялец
|
|
|
|
|
yuran
Ветеран
|
|
|
|
|
vadimkanik63
Учу Правила
|
|
|
|
|
|
vl27
Ветеран
|
RE: Отдам просто так или приму в дар / 20-11-2015 16:16
(20-11-2015 14:38)merzaff4ik писал(а): Добрый день. Может у кого то завалялся без надобности фонокорректор, принял бы в дар или купил по разумной цене. А то начинающему любителю винила в разделе продажа цены космос Є на германіевих транзисторах, саморобний, схема із журнала аудіомагазин, можна живити від крони, можна від зовнішнього блока живлення.
Як по звуку не скажу, збирав давно, зараз лежить. Собі буду робити такий тільки на інших комплектуючих.
Я плата на лампах 6н17 та 6н16, схема сергева, зроблено навісним монтажом, але його потрібно відновити, та потрібен до нього блок живлення.
|
|
|
|
lepic2008
Ветеран
|
RE: Отдам просто так или приму в дар / 20-11-2015 16:31
(20-11-2015 16:16)vl27 писал(а): Є на германіевих транзисторах, саморобний, схема із журнала аудіомагазин, можна живити від крони, можна від зовнішнього блока живлення.
Як по звуку не скажу, збирав давно, зараз лежить. Собі буду робити такий тільки на інших комплектуючих.
Я плата на лампах 6н17 та 6н16, схема сергева, зроблено навісним монтажом, але його потрібно відновити, та потрібен до нього блок живлення.
привіт! якшо ТС відмовиться, то я б забрав платку з 6н17 та 6н16. оплачу пересилку (або відклади для мене до особистої зустрічі в недалекому майбуньому). як раз буду експериментувати з фонокорами цієї зими. не помішали б мені ці лампулі.
|
|
|
|
|
Petroviч
Ветеран
|
RE: Отдам просто так или приму в дар / 20-11-2015 16:31
(20-11-2015 16:16)vl27 писал(а): Є на германіевих транзисторах, саморобний, схема із журнала аудіомагазин, можна живити від крони, можна від зовнішнього блока живлення.
Я плата на лампах 6н17 та 6н16, схема сергева, зроблено навісним монтажом, але його потрібно відновити, та потрібен до нього блок живлення. Если на лампах 6н17, 6н16 merzaff4ik"у не подойдет - то, если можно, в резерв.
Обещаю что даром не пропадет и будет доведен до ума, нужен для второй системы (на работу), даже корпус под него имеется.
|
|
|
|
|
alexo
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|